Time : 1:50:24 PM
Date : Friday, July 30, 2004
Sender Name: Prins & Dingemanse b.v.

Wereldmosselen op zijn Zeeuws

Prins & Dingemanse introduceert nieuw mosselconcept

De huidige consument kijkt steeds verder van huis. Dat zie je aan de snelgroeiende populariteit van de Spaanse Tapas cultuur en aan het feit dat er steeds meer hapjes uit andere internationale keukens op de markt verschijnen. Het mosselsegment bleef daar tot nu toe bij achter.
Nu speelt Prins & Dingemanse in op deze trend door onder het label "traiteur" drie nieuwe en verrassende internationale verse mosselhapjes te introduceren.

De kant-en-klare mosselhapjes, in de varianten Provençaalse, Toscaanse en Vlaamse mosselen zijn ideaal om de borreltafel lekkerder en gevarieerder te maken, om salades meer smaak te geven en om pasta-schotels bijzonder aan te kleden. Het zijn de echte verse Prins & Dingemanse mosselen in heerlijke verse sauzen, afgestemd op de smaak van de hedendaagse consument.

De verse mosselhapjes zijn verkrijgbaar in potjes van 260 ml en moeten koel bewaard worden. Het product komt het best tot zijn recht wanneer het op kamertemperatuur geconsumeerd wordt.

De Traiteur Wereldmosselen van Prins & Dingemanse zijn vanaf begin augustus te koop bij viswinkel en supermarkt.


++++++++++++++++++ einde persbericht +++++++++++++++++++++

Voor de redactie:
Voor meer informatie over dit persbericht of een digitaal packshot, kunt u contact opnemen met :

Prins & Dingemanse b.v.
Postbus 63
4400 AB Yerseke
T: 00 31 (0) 113 572910
F: 00 31 (0) 113 571717
info@prinsendingemanse.com
www.prinsendingemanse.com
contactpersonen : Edwin Foudraine en Arno Dirkzwager