Politie Twente

Persberichten Politie Twente vrijdag 30 juli 2004

Zware mishandeling

Drie personen aangehouden.

Enter

Op donderdag 29 juli '04 omstreeks 21.03 uur kwam er een melding van een vechtpartij op de zandweg nabij de Bornerbroekseweg te Enter. De gealarmeerde agenten hebben een vader van 47 jaar, zoon van 19 jaar en een dochter van 17 jaar uit Enter aangehouden. Een 48 jarige man uit Bornerbroek werd met hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling mocht de man het ziekenhuis verlaten. De precieze aanleiding van de vechtpartij wordt nog onderzocht. De 48 jarige man en zijn vrouw liepen met de fiets aan de hand over de zandweg nabij de Bornerbroekseweg te Enter. Op een gegeven moment kwam er een auto uit tegenovergestelde richting aanrijden. De 48 jarige man gebaarde de bestuurder van de auto dat hij rustiger moest rijden. Tijdens het passeren raakten de fiets en de auto elkaar. De bestuurder, de 19 jarige man uit Enter, stopte zijn auto en stapte daarop uit. De fietser en de automobilist begonnen daarop met elkaar te vechten. De passagier, de 17 jarige zus van de bestuurder, mengde zich ook in de vechtpartij. Daarna stapten de broer en zus in de auto en reden verder. Een eindje verderop reed de bestuurder de 48 jarige man en zijn vrouw klem. De bestuurder stapte weer uit en begon nogmaals met de man te vechten. Op dat moment kwam er nog een auto aangereden waaruit de 47 jarige man, vader van de man en vrouw uit de auto, stapte. Hij heeft de 48 jarige man met een ijzeren staaf enkele keren op het hoofd geslagen. De 17 jarige vrouw werd op vrijdag 30 juli 2004 omstreeks 2.20 uur weer in vrijheid gesteld. Zij had letsel aan haar gezicht. De vader en zoon zijn in verzekering gesteld. De Politie Twente heeft onmiddellijk een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het gebeuren. (bps: 04-094314)

Aanrijding met letsel

Bestuurster snorfiets brak sleutelbeen.

Enschede

Op vrijdag 30 juli 2004 omstreeks 7.52 uur reed een 28 jarige automobilist over de Parkweg te Enschede. Toen de automobilist bij een kruising rechtsaf sloeg verleende hij geen voorrang aan de 21 jarige bestuurster van een snorfiets. Hierdoor kwamen zij in botsing. De vrouw is met een gebroken sleutelbeen overgebracht per ambulance naar het ziekenhuis. (bps: 04-094403)

Aanrijding met letsel

Bestuurster fiets liep enkele schaafwonden en kneuzingen op.

Enschede

Op vrijdag 30 juli 2004 omstreeks 10.38 uur reed een 85 jarige automobilist uit Enschede over de Asterstraat te Enschede. Bij de kruisng met de Laaressingel sloeg hij rechtsaf. Hierbij verleende hij geen voorrang aan de 69 jarige bestuurster van een fiets. De beiden kwamen in botsing. De vrouw werd met enkele schaafwonden en kneuzingen per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. (bps: 04-094465)

Naam Chantal Westerhoff: 053-4555588


---- --