Politie Drenthe

vrijdagmiddag

Assen 30-07-2004

Bejaarde fietsster klem onder vrachtauto

KLAZIENAVEEN - Een 70 jarige fietsster uit Klazienaveen is vrijdagmorgen met vermoedelijk een gebroken been overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. De vrouw kwam bij het oversteken op de kruising Langestraat / Pastoor Jongeriusstraat in haar woonplaats onder een vrachtauto, bestuurd door een 40 jarige man uit Gorssel Toen de vrouw werd geraakt kwam ze klem te zitten tussen haar fiets en het wegdek. Om haar uit haar benarde positie te bevrijden heeft de brandweer de fiets doorgeknipt.

Politie haalt onverzekerde auto van de weg

HOOGEVEEN - De politie heeft vrijdagmorgen een 20 jarige automobilist uit Hoogeveen bekeurd omdat hij in een onverzekerde auto over de Zuidwoldigerweg reed en geen rijbewijs had. De man viel de agenten op omdat hij zonder de verplichte autogordel achter het stuur zat.

Winkeldief gepakt

ASSEN - Een 33 jarige inwoner van Assen heeft tegenover de politie bekend dat hij vrijdagmorgen bij een winkel in het centrum van Assen een videoband met The Lion King heeft gestolen. Personeel en winkelend publiek hebben de man aangehouden en overgedragen aan de politie. De man is met een dagvaarding naar huis gestuurd.

Bert Visser doet de persvoorlichting en is bereikbaar op 0651 - 611629.