STENGHOLT MUSIC GROUP

Single "Feyenoord is het toverwoord'' nieuw binnen op nummer 2

De single Feyenoord is het Toverwoord van de Feyenoord Selectie 2004-2005 is vandaag op nummer 2 binnengekomen in de officiële Single Top 100 en is daarmee na Dragostea nin tei van O-Zone de bestverkochte single van de afgelopen week.
De single werd afgelopen woensdag officieel uitgebracht tijdens de Open Dag
Van Feyenoord waar de Feyenoord selectie de single als afsluiter live ten gehore bracht voor meer dan 50.000 supporters.

De single is dankzij de nummer 2 positie de bestscorende single aller tijden waarbij het om voetbalclub gerelateerde platen gaat. De laatste grote hit was Put your hands up for Pierre van Red & White Crowd die in 2002 de negende plek wist te bereiken. De enige plaat die ooit hoger in de hitlijsten stond was As Dick me hullep nodig heb van Johan & de Groothandel die in 1998 de nummer 1 plek bereikte. Dit was echter niet gerelateerd aan een voetbalclub maar uiteraard aan het Nederlandse Elftal.

Twee weken geleden nam de Feyenoord selectie in een Rotterdamse studio de single op en zij zijn zeer verheugd met het feit dat de single zo hoog genoteerd staat en hopen dat dit nog even mag voortduren.

Het wachten is nu op albumsucces. Op 12 Augustus verschijnt de verzamelcd Feyenoord 2004-2005 met maar liefst 17 nieuwe Feyenoord songs inclusief de nummer twee hit Feyenoord is het Toverwoord.