Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


30 juli 2004


De politie Noord- en Oost-Gelderland heeft in het onderzoek naar een aantal strafbare feiten in het buurtschap Zuuk vandaag een persoon aangehouden op verdenking van stalking. Tijdens de doorzoeking stuitte men tevens op een hennepkwekerij.


Het rechercheteam in het onderzoek Zuuk heeft vanmorgen een persoon aangehouden, die verdacht wordt van stalking. Vervolgens heeft in aanwezigheid van de Rechter-Commissaris een doorzoeking van de woning van de verdachte plaatsgevonden.


Bij de doorzoeking stuitte de politie tevens op een hennepkwekerij. Deze is door de plaatselijke politie ontmanteld. Er bleken zo'n 80 planten te staan.


Na het vrijgeven van foto's aan de media heeft het team zo'n 50 tips nagetrokken, waarbij meerdere tips in de richting van deze verdachte wezen. De verdachte is mede aan de hand van deze tips aangehouden.


De politie wil benadrukken dat het hier gaat om een gebeurtenis in een nog lopend onderzoek. In het belang van het onderzoek kunnen dan ook geen verdere mededelingen worden gedaan.


Einde bericht

---- --