Ingezonden persbericht


29/07/04 PERSBERICHT K3

K3 in oktober terug in Nederland!

Na succesvolle shows in Den Haag nu ook in Zwolle, Breda en Eindhoven

Nog enkele dagen zal K3 met haar show ´K3 de wereld rond´te bewonderen zijn in het Nederlands Congres Centrum in Den Haag. In 10 dagen tijd zijn bijna 70.000 bezoekers getuige geweest van een zinderende muzikale show.

Maar niet getreurd voor alle fans die de afgelopen week op vakantie waren&

Karen, Kristel en Kathleen komen in oktober terug in Zwolle, Breda en Eindhoven om extra voorstellingen te geven. In de show zijn liedjes te horen van de nieuwe cd die begin september zal verschijnen. Uiteraard zal de hit ´Liefdeskapitein´, die momenteel de 4e plek van de Top 40 inneemt, niet ontbreken.

De kaartverkoop start a.s. zaterdag 31 juli voor iedereen die K3 dit jaar nog aan het werk wil zien. Gelukkig schitteren Karen, Kristel en Kathleen vanaf oktober ook op het witte doek, want dan verschijnt de eerste K3 film!

Waar: NCC in Den Haag 22 juli t/m 1 aug (nog enkele tickets beschikbaar)

IJsselhallen in Zwolle 16 & 17 oktober

Chassé Theater in Breda 22 & 23 oktober

Indoor Sportcentrum in Eindhoven 26 & 27 oktober

Tickets & info: TopTicketLine - 0900 300 5555 (¬0,45 pm)

Nationale Theaterkassa - 0900 9203 (¬0,45 pm)

Ticketprijzen: ¬23,- ¬20,- en ¬15,- (excl reserveringskost)

Kijk voor meer informatie op www.K3.be

Het verhaal: In K3 de wereld rond winnen Karen, Kristel en Kathleen een wedstrijd. In spanning wachten ze op de man die hen de prijs zal overhandigen. Hij heeft namelijk een grote verrassing bij zich: een reis rond de wereld! Maar er schuilt nog een addertje onder het gras: voordat zij hun prijs in ontvangst mogen nemen, moeten ze nog een allerlaatste opdracht vervullen. Het begin van een muzikaal avontuur&

----------