Rijn & Venen, 9.35 uur

Utrecht 03-08-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Politie zoekt getuige(n) mishandeling

MAARSSEN - De politie zoekt getuige(n) van een mishandeling die plaatsvond op zaterdag 31 juli omstreeks 18.15 uur op de parkeerplaats nabij de hoofdingang van het strandbad Maarsseveenseplassen aan de Herenweg.

Een 38-jarige vrouw uit Utrecht kreeg van een nog onbekende automobiliste een klap in haar gezicht. Bovendien sloeg de vrouw met een stuk ijzer op de auto van de Utrechtse en gooide zij een blikje bier in die auto. Ook bespuwde en besmeurde zij de auto van de Utrechtse met ijsresten. De onbekende vrouw stapte hierna in haar eigen auto, vermoedelijk een blauwe Renault type Clio en is weggereden.

Getuige(n) wordt(en) gevraagd contact op te nemen met de politie, bureau Maarssen, telefoon 0900 8844.

Verkeersongeval met letsel

WAARDER Op maandagmiddag om 16.35 uur raakte een motorrijder gewond toen hij met zijn motor op de Tuurluur over de kop sloeg.

De motorrijder, een 44-jarige man uit Eindhoven, reed vanuit Oudewater over de Tuurluur. Daar reed hij met vermoedelijk te hoge snelheid over een van de bruggen. De man raakte los van het wegdek, kreeg zijn motor niet meer onder controle en sloeg vervolgens over de kop. De man was nog aanspreekbaar en is met onbekend letsel naar het Hofpoortziekenhuis vervoerd. Mede dankzij goede beschermende kleding van de motorrijder, werd zeer ernstig letsel voorkomen.