Gemeente Wormerland


Bekendmakingen Wet Milieubeheer

Burgemeester en Wethouders van Wormerland maken bekend dat:

Er is een ontwerpbeschikking opgesteld voor:

C Buyten Staalbouw, voor het reviseren van de huidig geldende milieuvergunning, op het perceel Stofkuipstraat 8 te Wormer

Inzage van stukken
De aanvraag, de ontwerpbeschikking en bijbehorende relevante stukken liggen vanaf 2 augustus 2004 gedurende vier weken ter inzage in het gemeentehuis, Koetserstraat 3 te Wormer.

Bedenkingen
Een ieder kan, binnen vier weken na de dag waarop de ontwerpbeschikking ter inzage is gelegd, schriftelijk bedenkingen tegen de beschikking inbrengen. Deze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Wormerland, Postbus 20, 1530 AA Wormer. De aanvrager krijgt een afschrift van de bedenkingen. Degene die bedenkingen inbrengt, kan het college verzoeken zijn persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Het is ook mogelijk mondeling bedenkingen in te brengen. Voor een gedachtewisseling over de ontwerpbeschikking met vertegenwoordigers van de gemeente, de aanvrager en eventuele overige aanwezigen kunt u telefonisch een afspraak maken bij de gemeente.

Er is een definitieve beschikking opgesteld voor:

C Kazerne brandweer Wormer, voor het oprichten en in werking hebben van de inrichting, op het perceel Koetserstraat 2 te Wormer.

Inzage van stukken
De aanvraag, de beschikking en bijbehorende relevante stukken liggen vanaf 2 augustus 2004 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Koetserstraat 3 te Wormer.

Beroep
Gedurende zes weken na de dag waarop de definitieve beschikking ter inzage is gelegd, kunnen de volgende personen een beroep instellen: a degenen die bedenkingen hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit;
b de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het ontwerp van het besluit; c degenen die bedenkingen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht; d belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van het besluit.

Het beroepschrift moet zijn gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Ook kunt u een verzoek richten aan de voorzitter van deze afdeling voor het treffen van een voorlopige voorziening. Het griffierecht voor het indienen van een beroepschrift bedraagt 136,- voor een natuurlijk persoon en 273,- voor rechtspersonen en een gezamenlijk beroepschrift van twee of meer personen. Dezelfde bedragen gelden voor een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening.