Novem

03-08-2004
Europese aanbesteding 'Uitgeverijdiensten voor het Nieuwsblad Stromen' ten behoeve van SenterNovem
Achtergrond Europese aanbesteding
SenterNovem geeft in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en VROM het Nieuwsblad Stromen uit. Het contract met de huidige uitgever loopt eind dit jaar af. Gezien het feit dat SenterNovem een aanbestedende dienst is in de zin van de Europese richtlijn voor overheidsopdrachten, dient een Europese aanbesteding te worden georganiseerd voor het uitgeven van het Nieuwsblad Stromen na verloop van de huidige contractperiode.

Middels deze Europese aanbesteding wenst SenterNovem een uitgeverij te contracteren voor het uitgeven van het Nieuwsblad Stromen in het jaar 2005, 2006 en 2007 met optioneel één verlengingsjaar. De opdracht is te verdelen in de volgende activiteiten: A. Nieuwsgaring en Redactievoering;
B. Opmaak;
C. Coördinatie/productiebegeleiding;
D. Advertentie-exploitatie;
E. Drukken en distribueren;
F. Verwerken, opslaan en ontsluiting lezerskenmerken (naar aanleiding van lezersonderzoek/wilsverklaringactie).

Het succes van het Nieuwsblad Stromen valt of staat met de kwaliteit van de redactie. Derhalve ligt de essentie van deze opdracht met name op activiteit A. `nieuwsgaring en redactievoering'.

Procedure
Indien u geïnteresseerd bent in deze Europese aanbesteding kunt u nadere informatie vinden op de databank van de Tender Electronic Daily op internet. De aankondiging van deze aanbesteding is op 15 juli 2004 door het Bureau Officiële Publicaties der Europese Gemeenschappen gepubliceerd op de Tender Electronic Daily:
http://ted.publications.eu.int.

Wilt u meedingen naar gunning van deze opdracht(en), verzoeken wij u de selectieleidraad via e-mail op te vragen bij NIC BV; sob-control@nic-plaza.com.
In deze selectieleidraad staat beschreven wat de dienst qua werkzaamheden in hoofdlijnen omvat. Enkel gegadigden die aan de in de selectieleidraad vermelde criteria voldoen ontvangen een uitnodiging tot het opstellen van een offerte voor bovengenoemde diensten van Novem. De gunning vindt plaats op basis van Economisch meest voordelige aanbieding, gelet op de in het bestek vermelde criteria.

Sluitingsdatum van uw aanmelding is 16 augustus 2004. U dient uw aanmelding in drievoud onder vermelding van aanbestedingsnummer EG.241063.160804/ST in te dienen bij:

NIC BV
t.a.v. SOB/Control,
Rechterland 1,
8024 AH Zwolle

Postbus 10200
8000 GE Zwolle.

Op bovengenoemd adres kunt u tevens terecht voor vragen omtrent deze aanbesteding.