---

Nieuwsberichten
---

Foto: Mark Huizinga presenteert de nieuwe website (Peter Wiezoreck)

Website Defensie Topsportselectie in de lucht

3-8-2004 9:47:00

De Defensie Topsportselectie (DTS) beschikt sinds maandag (2 augustus) over een eigen website. Judoka Mark Huizinga presenteerde de website, www.defensietopsport.nl, op het hoofdkwartier van de Koninklijke Luchtmacht in Den Haag aan een select gezelschap. Daarvan maakten onder anderen de Bevelhebber der Luchtstrijdkrachten en een aantal topsporters deel uit, onder wie de atleet sergeant Bram Som en de schutter sergeant Dick Boschman.

De website, die mede door Huizinga werd ontwikkeld, vormt tijdens de Olympische Spelen een belangrijk communicatiemiddel. Er is uitgebreide informatie op te vinden over de Defensie topsporters en de Olympiërs in het bijzonder. Grote aandachtstrekkers op de site zijn de dagboeken die Mark Huizinga, Sonja Tol, Dick Boschman, Deborah Gravenstijn en Bram Som bijhouden over hun belevenissen rondom de Olympische Spelen.

Bevordering Tijdens het officieel operationeel stellen van de website werd luitenant Huizinga bevorderd tot kapitein. De judoka, die tijdens de Olympische Spelen van 2000 goud won en in Athene zijn titel zal verdedigen, kreeg zijn bevordering uit handen van Bevelhebber der Luchtstrijdkrachten luitenant-generaal Dirk Starink. Huizinga had de promotie te danken aan de zeer uitzonderlijke wijze waarop hij zich de afgelopen jaren wist te onderscheiden. Foto: Mark Huizinga wordt bevorderd tot kapitein (Peter Wiezoreck)

Nieuws Nieuwsberichten