Praktijkonderzoek Veehouderij

Voordelige kennis van het Praktijkonderzoek

Het Praktijkonderzoek van de Animal Sciences Groep van Wageningen UR heeft een inleidingenbundel 2004 - 2005 voor veehouders en andere belangstellenden beschikbaar. Hiermee kunnen veehouders op een voordelige manier, al dan niet in groepsverband, praktische kennis van het Praktijkonderzoek aanvragen. De kennis wordt gepresenteerd in de vorm van inleidingen of cursussen. De actuele kennis komt bij de veehouders thuis!

Het Praktijkonderzoek biedt veehouders vele mogelijkheden om kennis uit onderzoek en praktijk te vergaren. Individueel, door een bezoek aan een van onze praktijkcentra, maar ook groepsgewijs, bijvoorbeeld door een inleiding voor de studiegroep. Om de keuze voor veehouders te vergemakkelijken, stelt het Praktijkonderzoek jaarlijks een inleidingenbundel samen. De bundel voor het seizoen 2004 - 2005 is onlangs verschenen en bevat een keur aan onderwerpen. Met een presentatie uit deze bundel zijn veehouders verzekerd van een succesvolle middag of avond! U beschikt over de nieuwste informatie uit de eerste hand.

De presentatie wordt verzorgd door een deskundige van Praktijkonderzoek. De thema's van komend seizoen vindt u in de nieuwe inleidingenbundel. In overleg met de betreffende veehouder vindt een nadere afstemming plaats m.b.t. het betreffende onderwerp. Een op maat gesneden onderwerp is ook mogelijk.

Veehouders krijgen korting. Een inleiding kost normaal EUR 750,- exclusief BTW exclusief reiskosten à EUR 0,28 per gereden km. Voor studiegroepen betaalt het Productschap voor Vee en Vlees (PVV) of het Productschap Zuivel (PZ) een deel van de kosten. De groep betaalt slechts een eigen bijdrage die afhankelijk is van het onderwerp, tussen EUR 150,- en EUR 350,- inclusief BTW en reiskosten per inleiding. Dit inleidingenseizoen worden zelfs enkele inleidingen gratis aangeboden.

Heeft u interesse in een inleiding, neem dan contact op met Judith Verstappen-Boerekamp, tel. 0320-293 234. Zij reserveert de betreffende inleider en een datum voor de inleiding. Ook voor onderwerpen die niet vermeld zijn, kunt u bij haar terecht.

---

© Praktijkonderzoek - Animal Sciences Group - Wageningen UR. Laatst bijgewerkt: 03-08-2004 10:15.
Mail vragen en opmerkingen over de Praktijkonderzoek Website naar: webmaster.po.asg@wur.nl