Politie Zeeland


O-7936-2004 Bekeuringen uitgedeeld in Renesse en Tholen

Op de Hogezoom in Renesse zijn vannacht vier personen aangehouden omdat zij alcohol op de openbare weg dronken.
Zij kregen allemaal een boete van 45 euro. Ook werden in Tholen twee bekeuringen uitgeschreven. Een voor het niet dragen van een autogordel en een voor het voeren van mistlampen terwijl het zicht op de weg goed was.


W-7937-2004 Mishandeling Oost Souburg

In de Oosterscheldestraat is gistermiddag omstreeks 15.30 uur een man mishandeld.
De 60-jarige man uit Oost Souburg reed op zijn snorfiets door de Oosterscheldestraat toen hem de doorgang werd belemmerd door een groepje jongeren. Zij maakten de snorfiets onklaar en werkten de man naar de grond. De man werd door de jongens beschuldigd kleding van een van hen te hebben gestolen. De hoofddader uit het groepje jongens is door de politie aangehouden. Het betreft een 20-jarige man uit Oost Souburg.


O-7938-2004 Eenzijdig ongeval A58


Op de A58 ter hoogte van Waarde is vanmorgen omstreeks 08.05 uur een eenzijdig ongeval gebeurd.

Een 57-jarige Middelburger raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en kwam hierdoor in de vangrail terecht die over ongeveer 18 meter beschadigde. De personenauto waar de Middelburger in reed raakte ook beschadigd.


W-7939-2004 Verkeerscontrole Schroeweg Middelburg

Tussen het Groene Woud en de Schroeweg in Middelburg heeft de politie vanmorgen tussen 09.00 en 09.45 uur een controle gehouden.
Hierbij werden acht bekeuringen uitgeschreven. 6 maal werd het rode licht genegeerd, 1 maal werd verkeerd voorgesorteerd en eenmaal werd een bord met een verplichte rijrichting niet gevolgd.





Politie Zeeland