Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


03 augustus 2004


Epe - verkeersongeval.

Op maandag (02-08) vond er rond 11.35 uur een aanrijding plaats tussen een 28-jarige vakantieganger (woonplaats onbekend) op de fiets en een 30-jarige bromfietser uit Heerde op de Heerderweg.
De fietser reed onbewust tegen de rijrichting in op het fietspad aan de linkerzijde van de rijbaan. De bromfietser kwam van de andere kant en in de bocht kon men elkaar niet meer ontwijken. De onfortuinlijke vakantieganger brak zijn onderarm en werd in het ziekenhuis in Apeldoorn behandeld; de bromfietser had wat schaafwonden en werd terplekke behandeld door het ambulancepersoneel.


Hattem - verkeersongeval.

Op maandag (02-08) vond er rond 13.30 uur een verkeersongeval plaats op de Hezenbergerweg. Een 39-jarige automobiliste uit Bilthoven kreeg een black out waardoor ze met haar auto in de rechterberm terecht kwam. Vervolgens botste ze tegen een boom en sloeg met de auto over de kop. Ter controle werd de vrouw per ambulance overgebracht naar het Sophiaziekenhuis te Zwolle alwaar ze na behandeling weer naar huis mocht. Nadat de brandweer de plaats van het ongeval had schoongemaakt en de auto weer op "zijn pootjes" had gezet, kon het voertuig worden weggesleept.


Ermelo - politie zoekt getuigen van mishandeling bij geldautomaat.
.De politie is een onderzoek gestart naar de mishandeling van een 52-jarige vrouw uit Ermelo. Het slachtoffer wilde op maandag (02-08), rond 11.05 uur geld pinnen bij een geldautomaat aan de Stationsstraat. Ze plaatste de fiets tussen haarzelf en de automaat en pakte haar portemonnee uit de tas. Ineens lag ze op de grond, vermoedelijk veroorzaakt door een zet of een klap van de man achter haar omdat het hem allemaal te lang duurde.
Ivm een flinke schaafwond aan haar onderarm en een pijnlijke nek, werd de vrouw voor behandeling doorverwezen naar de huisarts. De man heeft na dit voorval nog wel geld gepind. De politie vraagt getuigen van deze mishandeling te bellen met telefoonnummer 0900 - 8844.


Nunspeet - verkeersongeval.

Op maandag ((02-08), rond 13.10 uur, raakten een 36-jarige moeder en haar 11-jarige dochter, beiden uit Nunspeet, op een pijnlijke wijze verstrengeld op de Eperweg.
Ze fietsten naast elkaar op het fietspad toen de sturen elkaar raakten waardoor beiden ten val kwamen. Ivm een vermoedelijk gebroken onderarm en een hoofdwond werd de moeder per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Harderwijk. Het meisje liep geen letsel op.


Nunspeet - diefstal bedrijfsauto.

Tussen vrijdag (30-07) en maandag (02-08) werd er vanaf een bedrijfsterrein aan de
Marconiweg op onbekende wijze een bedrijfsauto ontvreemd, merk Mercedes, type 711. kleur geel en kenteken VP-07-HP. In de auto lag een hoeveelheid gereedschap, onder meer boormachines, een exometer, en een persluchtmasker.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --