Ingezonden persbericht


Inter Access benoemt Jan-Hein Pullens tot divisie-directeur Solutions On Demand
Hilversum, 3 augustus 2004 - Jan-Hein Pullens is bij ICT-dienstverlener Inter Access benoemd tot divisie-directeur Solutions On Demand. Pullens gaat in die functie werken aan de verdere uitbouw van het Solutions On Demand-portfolio van Inter Access. Dit portfolio concentreert zich op het bieden van volledige SAP- en Oracle-omgevingen op ASP-basis. Pullens werkte eerder bij Capgemini als Sales Manager Outsourcing en bij Unisys als Business Development Manager en Sales Executive.

"Inter Access heeft met zijn Solutions On Demand-portfolio een sterke propositie ontwikkeld voor bedrijven en organisaties die willen beschikken over hoogwaardige ERP-functionaliteit tegen de laagst mogelijke kosten", zegt Pullens. "Het is de uitdaging om dit concept in mijn nieuwe functie onder de aandacht te brengen van bestaande en potentiële klanten. Ik heb Inter Access leren kennen als een marktgerichte en flexibele organisatie die intern ondernemerschap stimuleert. Dat biedt een prima uitgangspunt om van het On Demand-portfolio een succes te maken."

###

Over Inter Access
Inter Access is strategisch partner en dienstverlener op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT). ICT is een onmisbaar instrument om waarde te creëren in een dynamische economie waarin snelheid, efficiency, klantgerichtheid en flexibiliteit de randvoorwaarden vormen. Om dit instrument goed in te zetten, beschikt Inter Access over kennis van zowel technologie als zakelijke processen. Dit vertaalt zich in een breed portfolio van oplossingen die onze relaties helpen succesvoller in hun business te zijn. Naast de levering van oplossingen is Inter Access ook een innoverende partij op het gebied van On Demand, het leveren van ICT-diensten op afstand. En dat voornamelijk in de branches handel en industrie en in de publieke sector. Naast deze branches heeft Inter Access kennis van en ervaring met de financiële markt. Inter Access vertaalt zijn geïntegreerde visie in branchespecifieke oplossingen, ontworpen met specifieke aandacht voor beheer: Think, Build, Implement & Operate. Een helder en praktijkgericht model voor strategisch en operationeel succes.

Voor meer informatie of digitaal fotomateriaal:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Marjan Kok
Telefoon: 030 656 50 70
E-mail: interaccess@lvtpr.nl

Inter Access B.V.
René van der Kolk
Telefoon: 035 688 84 62
E-mail: rene.van.der.kolk@interaccess.nl