Politie Zeeland


O-7926-2004 Inbraak vakantiewoning

Op de Oude Moolweg in Renesse is maandag in een vakantiewoning ingebroken.
Uit de woning zijn geld en sieraden weggenomen. De waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele honderden euro's. De inbraak is vermoedelijk gepleegd tussen 12.30 en 18.30 uur.


O-7927-2004 Aanrijding scooter/voetganger

Op de Hogezoom in Renesse is maandag omstreeks 22.35 uur een aanrijding gebeurd met licht letsel tot gevolg.
Een 17-jarige scooterrijder reed over de Hogezoom. Een Duitse jongen was juist de weg overgestoken en op het moment dat de scooter hem passeerde, besloot hij weer terug de weg over te steken. Hierbij kwamen beiden met elkaar in botsing. De Duitse jongen is voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de scooter had enkele kleine wondjes en kapotte kleding. Ook was zijn scooter beschadigd.


O-7928-2004 Poging inbraak

Bij een bedrijf in de Wattstraat in Tholen is vannacht geprobeerd in te breken.
Toen de politie omstreeks 01.00 uur ter plaatse kwam was de inbreker reeds vertrokken. Wel trof de politie inbrekerswerktuig aan bij het bedrijfspand.


O-7929-2004 Aangehouden na meenemen verkeersbord

Op de Hogezoom in Renesse is vannacht omstreeks 2.30 uur een 20-jarige man uit Tilburg aangehouden.
De man had een verkeersbord van een hek gedemonteerd en wilde deze mee naar huis nemen. De man kreeg een boete van 120 euro.


Z-7930-2004 Teveel alcohol

Omstreeks 2.40 uur vannacht is een 35-jarige man uit de gemeente Hulst betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.
De man werd gecontroleerd omdat hij opviel door zijn rijgedrag. Hij moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij bijna vier keer teveel had gedronken. Het rijbewijs van de man is ingenomen en de man kreeg een dagvaarding mee.