Gemeente Voorschoten

Persberichten - Voordragen kandidaten Vrijwilligersonderscheiding nog mogelijk tot 15 augustus
Uitgebracht op: dinsdag 3 augustus 2004

Tot 15 augustus is het nog mogelijk een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie voor te dragen voor de Vrijwilligersonderscheiding. De onderscheiding wordt uitgereikt op 11 september tijdens het Weekend van Voorschoten door burgemeester W.M. Verver-Aartsen. Diegenen die een vrijwilliger of organisatie met bijzondere verdiensten eens in het zonnetje willen zetten, moeten er dus vlug bij zijn.

Alle inwoners van Voorschoten kunnen een persoon of een organisatie die in georganiseerd verband in Voorschoten actief is, voordragen voor de Vrijwilligersonderscheiding. Voordrachtsformulieren, waarop ook de procedure staat vermeld, zijn verkrijgbaar bij het gemeentehuis en de bibliotheek. De voordracht dient uiterlijk 15 augustus 2004 bij de gemeente te zijn ingeleverd.

Ambassadeur van vrijwilligerswerk
De gemeente Voorschoten heeft de Vrijwilligersonderscheiding ingesteld, zodat de inwoners van Voorschoten een blijk van waardering kunnen geven aan een vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie. De onderscheiden persoon of organisatie wordt hiermee een ambassadeur van het vrijwilligerswerk in Voorschoten. Benadrukt wordt dat de waardering weliswaar alle vrijwilligers betreft, maar dat de onderscheiding slechts aan één persoon of organisatie met bijzondere verdiensten kan worden toegekend.


- einde bericht -