Politie Zeeland


Aanvulling op persbericht 7948: Brand in caravan

In de caravan vond een explosie van een bus haarlak plaats. Alle betrokkenen behoren tot dezelfde familie en zijn afkomstig uit Monchengladbach (D). De man is 29 jaar oud. Over de toestand van de slachtoffers is verder niets bekend.


O-7952-2004 Aanrijding in Kruiningen

Op de kruising Burg. Elenbaasstraat / Rijksweg bij Kruiningen vond dinsdag om 17.00 uur een aanrijding plaats.
Een 16-jarige Goese bromfietser reed, met een even oude plaatsgenoot achterop, over de parallelweg van de Rijksweg, komende uit de richting van de Welhoekstraat. Op de kruising verleende hij geen voorrang aan een voor hem van links komende 43-jarige automobilist uit Kapelle. Voor zover bekend raakte niemand gewond. De voertuigen raakten beschadigd.


Z-7953-2004 Aanhoudingen in Terneuzen

In de Serlippensstraat in Terneuzen werden dinsdag om 19.15 uur een 21-jarige man uit Hulst en een 22-jarige man uit Terneuzen aangehouden.
Ze hadden in de bossen bij de Eendrachtsweg in Zaamslag een caravanwrak en hout gedumpt. Hierna waren zij in een personenauto, waarvan het kenteken geschorst bleek te zijn, weggereden. De politie, die gewaarschuwd was, trof de auto in de Serlippensstraat, waar de twee vervolgens werden aangehouden. Tegen de twee werd proces-verbaal opgemaakt.


O-7954-2004 Aanrijding bij Bruinisse

Op de N59 bij Bruinisse vond dinsdag omstreeks 19.05 uur een aanrijding plaats tussen een motorrijder en een personenauto.
Waarschijnlijk haalde de 49-jarige motorrijder uit de gemeente Schouwen-Duiveland op de linkerbaan een file in, die was ontstaan voor de brug van Bruinisse. Hij kwam hierbij in botsing met een personenauto, bestuurd door een 48-jarige vrouw uit dezelfde gemeente. De vrouw raakte voor zover bekend, niet gewond. De motorrijder is met onbekend letsel naar een ziekenhuis in Dirksland overgebracht. Over schade aan de voertuigen is niets bekend.


O-7955-2004 Aanrijding in 's-Heerenhoek

Op de Molendijk in 's-Heerenhoek vond dinsdag omstreeks 17.55 uur een aanrijding plaats.
Een 71-jarige man uit de gemeente Borsele reed met een landbouwvoertuig over de Molendijk, komende uit de richting van Borssele. Hij hield niet voldoende rechts en tussen hem en een tegemoetkomende 25-jarige bestuurster uit dezelfde gemeente ontstond en aanrijding. Het landbouwvoertuig bleef onbeschadigd, de personenauto liep over de gehele linkerzijde schade op.





Politie Zeeland