Ingezonden persbericht


UITNODIGING/PERSBERICHT

Schilderijententoonstelling van kunstenaar Ruud Dijkgraaf

in het ISVW CONFERENTIEHOTEL, Dodeweg 8 te Leusden Officiële opening op woensdag 4 augustus 2004 om 19.00 uur door wethouder K. de Kruijf van de gemeente Leusden De avond duurt tot 21.00 uur
De expositie duurt tot en met vrijdag 1 oktober 2004

Ruud Dijkgraaf (geb. 1957, Rotterdam) exposeert met nieuwe verrassende abstracte werken die het bekijken meer dan waard zijn. Tot 1 oktober a.s. zijn deze eyecatchers i.s.m Amadeus Art & Rotown Art te bezichtigen in het ISVW Conferentiehotel (voorheen De Queeste) in Leusden.
In zijn abstracte doeken staan de kernbegrippen kracht, schoonheid en wijsheid centraal.
De kracht vloeit voort uit de snelle en ongedwongen manier waarop hij zijn vormen laat ontstaan. De schoonheid is inherent aan zijn vele toegepaste harmonische kleuren die zich in één blik laten vangen. De wijsheid is het idee in de vorm waarbij de waarnemer zijn eigen interpretatie kan vormen. Met het gebruik van cirkels geeft Dijkgraaf zijn werk een symbolische vitaliteit mee. Zijn werk is regelmatig te zien bij kunstgaleries in België en Nederland.

Het ISVW Conferentiehotel ligt aan de rand van het bosrijke landgoed Den Treek. De basis van het ISVW Conferentiehotel is de in 1916 door Frederik van Eeden opgerichte Internationale School voor Wijsbegeerte. De accommodatie is niet alleen toegespitst voor cursussen die het Instituut voor Wijsbegeerte aanbiedt, maar is ook bij uitstek geschikt voor zakelijke bijeenkomsten die door het bedrijfsleven en de overheid worden georganiseerd. Het, door architect K.P.C. de Bazel ontworpen, charmante hoofdgebouw stamt uit 1917 en is recent stijlvol gerenoveerd.

In deze tot de verbeelding sprekende omgeving en entourage komen de prachtige abstracte schilderijen van Ruud Dijkgraaf bijzonder tot hun recht. Wilt u genieten van inspirerende kunst in een idyllische en smaakvolle omgeving, dan mag u deze schilderijenexpositie beslist niet missen. Alle geëxposeerde werken zijn te koop, dus zorg dat u er snel bij bent. Het personeel van het ISVW conferentiehotel maakt u graag wegwijs, zodat u onder het genot van een gratis kopje koffie de bijzondere expositie kunt bezichtigen.
Uw komst stellen wij bijzonder op prijs en we hopen u graag te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

ISVW Conferentiehotel,

Chantal Orth, manager

Amadeus Art

amadeusart@planet.nl

ISVW Conferentiehotel
Dodeweg 8
3832 RD Leusden
tel. (033) 465 07 00
email: info@isvw.nl
internet: www.isvw.nl
internet: www.amadeusart.nl
internet: www.rotownart.nl