Gemeente Brielle


afbeelding: Persberichten

Zomerfestival Bravo (27-07-2004)

Jeugd- en Jongerencentrum Bravo organiseert midden in de zomervakantie, ter gelegenheid van het gereedkomen van de ontmoetings- en activiteitenlocatie achter Bravo, een zomerfestival. Dit festival vindt plaats op drie verschillende dagen, vanaf woensdag
4 tot en met vrijdag 6 augustus.
Tijdens deze dagen vinden er op de activitieteitenlocatie aan de Rik 28 informatieve, sportieve en culturele activiteiten plaats. De deelname is gratis!

Woensdag 4 augustus staat in het teken van informatie. Deze dag start met een openingshandeling door wethouder Kruikemeier, om 13.00 uur. Er is vervolgens een interessant programma rondom alcohol en drugs. Ook is er een gochelaar die nog het nodige uitdeelt. Steunpunt Vrijwilligerswerk laat zien wat er mogelijk is. Het programma voor het nieuwe seizoen in Bravo ligt klaar en jongeren kunnen zich vast inschrijven voor de nieuwe deelnemerspas. Hiervoor moet je wel een legitimatiebewijs meenemen! Er staan ook diverse workshops op het programma.

Op Donderdag 5 augustus start rond 11.00 een sportieve uitdaging voor kinderen, in de vorm van een aantal attracties als BungeeTrampoline, buikglijbaan, doelschieten e.d. Deelname aan de activiteiten is gratis. Je kunt ook inschrijven voor deelname aan de sportcompetitie, winnaars krijgen een leuke prijs.
Vanaf 13.00 uur zijn de activiteiten meer gericht op jongeren en wordt ook deelname aan een live Tablesoccer (met levende spelers dus) en het beklimmen van een Steile Wand mogelijk. Pannaspelers kunnen eveneens aan de bak.

Vrijdag 6 augustus zijn er vanaf 13.00 demonstraties van cursussen die in het nieuwe seizoen worden gegeven. Ook is er een cabaretprogramma. s Avond wordt er op het buitenterrein een openluchtdisco gehouden, met een schuimblazer. Dansen of verdwijnen onder het schuim, het kan allemaal.

Kom ook op 4,5 en 6 augustus naar Bravo, de Rik 28, 3232 LA Brielle.