Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie


KNAU-Logo

AA-Drink sluit nieuw contract met KNAU

(03-08-2004)

United Soft Drinks (AA-Drink) en de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU) zetten de samenwerking ook in de nieuwe Olympische periode op weg naar Peking met elkaar voort.

Op dinsdag 3 augustus tekenden voorzitter Martin van Rooijen namens de KNAU en directeur C. Pille namens United Soft Drinks in het Olympisch Stadion te Amsterdam een nieuwe vierjarige overeenkomst voor de periode van 2005 tot en met 2008.

United Soft Drinks zal de komende vier jaar als een belangrijke partner van de KNAU fungeren en het product AA-Drink als officiële sportdrank van deze sportbond presenteren.

De samenwerking richt zich voorts op het uitdragen van het product AA-Drink tijdens de AA-Drink NK indoor voor senioren en het verlenen van ondersteuning bij diverse andere nationale kampioenschappen.

Daarnaast zal ook het AA-Drink Talenten Team worden versterkt. Dit toptalententeam in de leeftijd van 18 tot en met circa 22 jaar worden faciliteiten beschikbaar gesteld om zich te kunnen voorbereiden op de internationale toernooien in deze leeftijdsgroep. Continuïteit en kwaliteitsverbetering zijn onontbeerlijk om topatletiek voor de jeugd mogelijk te maken.

United Soft Drinks en KNAU zijn zeer verheugd de constructieve samenwerking van de afgelopen jaren ook voor de toekomst op de zelfde voet te kunnen voortzetten.

Kijk ook op de KNAU-site bij sponsorpagina

www.knau.nl
info@knau.nl
Tel: (+31) 30 608 73 00
Fax: (+31) 30 604 30 44