Ingezonden persbericht


Micro Focus benoemt Reza Warnink tot country manager Benelux

Hoofddorp, 4 augustus 2004 - Micro Focus International Ltd. (Micro Focus®) heeft Reza Warnink benoemd tot country manager Benelux. In deze nieuwe functie zal Warnink zich richten op een verdere uitbouw van de Benelux-organisatie en de synergie tussen België en Nederland. Tevens zal hij zich richten op het nog verder verbeteren van de technische ondersteuning van klanten in de Benelux. Warnink was hiervoor werkzaam als commercieel manager Nederland van Micro Focus.

"Veel bedrijven beschikken nog steeds over grote hoeveelheden bedrijfskritische data op uiteenlopende legacy-systemen, zoals mainframes", zegt Warnink. "Micro Focus biedt deze bedrijven diverse oplossingen om deze data ook in de toekomst te kunnen blijven gebruiken. Onder andere door bestaande applicaties op het mainframe te optimaliseren en nieuwe applicaties te ontwikkelen, of door bestaande legacy-data te migreren naar moderne platformen, zoals .NET, Java of Linux. De uitdaging in mijn nieuwe rol als country manager Benelux is het verder positioneren van Micro Focus als dé partner voor het ontsluiten van legacy-systemen."

Micro Focus
Micro Focus is leverancier van ontwikkel- en deployment-software die legacy-applicaties naar moderne platforms brengt. Micro Focus helpt bedrijven de waarde van hun legacy te ontsluiten door hergebruik van deze bedrijfskritische middelen met .NET, Java, XML en webservices. Dit resulteert in lagere kosten, verhoogde flexibiliteit en minimale risico's. Micro Focus is in 1976 opgericht en is wereldwijd actief met hoofdkantoren in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Japan.