Gemeente Woudrichem

02/08/2004
Burgerjaarverslag 2003 verschenen

De burgemeester heeft sinds 2002 de taak om elk jaar verslag uit te brengen over de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening en van de procedures op het gebied van burgerparticipatie. In het burgerjaarverslag kunt u dan ook lezen hoe burgers, bestuurders en ambtenaren hebben gewerkt aan het aantrekkelijker maken van onze gemeente en hoe zij daarin hebben samengewerkt.

Burgemeester Van Harten formuleert het in zijn voorwoord in het zo juist verschenen burgerjaarverslag over 2003 als volgt:

Burgemeester van Harten "...Honderden burgers hadden één of meerdere malen contact met ons in 2003, en gaven ons, direct of indirect, een oordeel over ons handelen. Zelf heb ik het afgelopen jaar met velen van u mogen praten, telefoneren, schrijven en e-mailen. Honderden van u hebben vorig jaar het gemeentehuis bezocht, en contacten gehad met onze wethouders, raadsleden en/of ambtenaren. Soms om gebruik te maken van onze dienstverlening. Soms om, individueel of in groepsverband, met ons te komen praten over uw belangen en klachten.

Aan al mijn contacten met u heb ik de indruk overgehouden dat de Woudrichemse burger onze pogingen waardeert, om daadwerkelijk met hem of haar in contact te komen. Maar ook dat u niet mals bent in uw kritiek, wanneer onze daden soms, ondanks ons harde werken, de maat van onze ambities niet halen. Bijvoorbeeld wanneer uw brief niet snel genoeg beantwoord wordt omdat een procedure te lang duurt..."

Eind juli 2004 is het burgerjaarverslag over 2003 verschenen. Het ligt voor u ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem.

Wilt u een exemplaar ontvangen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de receptie van het gemeentehuis (0183) 30 81 00 en wordt het burgerjaarverslag u toegestuurd.