Ingezonden persbericht


TCN Property Projects sluit intentieovereenkomst met Run Shopping Centre Oostpoort in Roosendaal

TCN Property Projects heeft onlangs een intentieovereenkomst gesloten met RSC Oostpoort voor de ontwikkeling van een Retail Park van 40.000 m² op het businesspark Oostpoort Majoppeveld te Roosendaal.

De ontwikkeling van Retail Parks, grootschalige detailhandel en andere consumentvoorzieningen aan de rand van de steden, is één van de core-activiteiten van TCN. Zo opende TCN in april van dit jaar in Hengelo het spraakmakende Retail Park Plein Westermaat fase II. De expertise die TCN heeft opgebouwd in Retail Parks wordt nu ingezet op deze nieuwe winkelontwikkeling in Roosendaal.

RSC Oostpoort zocht, na het uiteen vallen van voormalige aandeelhouders van de BV, een nieuwe partner om het winkelcentrum te ontwikkelen. TCN zal in Roosendaal een onderscheidend retail-product met een hoge kwaliteit en mooie branche-mix gaan realiseren. Naar verwachting wordt al in 2005 met de bouw aangevangen en worden ruim een jaar later de winkels opengesteld voor publiek.

TCN Property Projects exploiteert en ontwikkelt innovatieve vastgoedconcepten en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Portugal, België en Hongarije. De kernactiviteit van TCN bestaat uit het creëren van comfortabele, veilige en stimulerende omgevingen voor klanten en hun bezoekers. TCN Property Projects wordt gevormd en gemaakt door meer dan 200 gemotiveerde medewerkers.