Gemeente Edam-Volendam

Nieuwsberichten

04-08-2004
Bekendmaking Ontheffing drankvergunning feesttent op Slobbeland tijdens kermis Volendam 2004

BEKENDMAKING

Op 22 juli 2004 heeft de Burgemeester van de gemeente Edam-Volendam, op grond van artikel 35 van de Drank- en Horecawet, een ontheffing verleend om zwakalcoholhoudende drank te mogen schenken in de feesttent op het recreatieterrein Slobbeland tijdens de kermis in Volendam van vrijdag 3 tot en met maandag 6 september 2004. Aan voornoemde ontheffing is onder andere het voorschrift verbonden dat de verstrekking van zwakalcoholhoudende drank dient te geschieden in plastic "glazen". De ontheffing is op 22 juli 2004 verzonden.

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van verzending daarvan bezwaar maken, door het indienen van een bezwaarschrift bij de Burgemeester van de gemeente Edam-Volendam, postbus 180, 1130 AD te Volendam. Het bezwaarschrift moet op grond van artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht zijn ondertekend en dient ten minste te bevatten: de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaarschrift rust.

Als er bezwaar gemaakt wordt, kan tevens om een voorlopige voorziening verzocht worden bij de voorzieningenrechter van de arrondissementsrechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, postbus 956, 2003 RZ te Haarlem. Een voorlopige voorziening kan door de voorzieningenrechter van de rechtbank worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Van de verzoeker van een voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven. U wordt door de griffie van de rechtbank geïnformeerd over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betaling.

De ontheffing ligt vanaf heden ter inzage op het Stadskantoor, bij de sectie Bestuursondersteuning, W. van der Knoopdreef 1 te Volendam.

Edam-Volendam, 22 juli 2004

De Loco-burgemeester van Edam-Volendam,
Th.M. Nouwen