Ingezonden persbericht


The Publicity Company

PERSBERICHT Amsterdam, 4 augustus 2004

Sexy dansers en atleten zijn een sensatie in Amerika

Voorverkoop A FEW GOOD MEN... DANCIN' is gestart

Na een uitverkochte toernee door de Verenigde Staten doet A FEW GOOD MEN... DANCIN' eindelijk Nederland aan. Vijftien aantrekkelijke mannelijke topdansers geven een atletische vertolking van de Amerikaanse cultuur. De nieuwste danssensatie is in 24 steden te zien. De première is 30 oktober in het Amsterdam RAI Theater, de slotvoorstelling 5 december in het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam. De voorverkoop is reeds gestart.

The New York Times schreef: 'The theatrical energy is intoxicating... a show with lots of zip, pep and punch.' A FEW GOOD MEN... DANCIN' is de nieuwste danssensatie uit Amerika. De meeslepende show, een explosie van kracht en ritme, kreeg er enthousiaste recensies en zorgde voor uitverkochte zalen. Choreograaf Jeff Amsden combineert op virtuoze wijze agressieve, mannelijke krachtmetingen met gepassioneerde dans. Vijftien atletische dansers geven op een originele manier een kijkje in de Amerikaanse smeltkroes van culturen. De entertainers uit New York dansten eerder bij fameuze balletgezelschappen, bij Broadway-musicals en bij concerten van topartiesten. In A FEW GOOD MEN... DANCIN' imponeren zij het publiek met hun adembenemende beheersing van vechtsporten en acrobatiek en verleiden ze de toeschouwers met hun sexy balletpassen. Pop, rock, disco, jazz en Latijnse ritmes verhogen de verslavende energie die de show uitstraalt.

General Entertainment Associates en Charles Aerts Theatre Productions produceren de Europese toernee van A FEW GOOD MEN... DANCIN'. Zaterdag 30 oktober is de première in het Amsterdam RAI Theater. Kaarten voor de shows 30 en 31 oktober in Amsterdam zijn te koop via www.topticketline.nl (t: 0900 300 5000, 45 cpm), www.uitburo.nl (t: 0900 0191, 40 cpm) en de AUB Ticketshop op het Leidseplein, Amsterdam. Na optredens in Oosterhout, Den Haag, Sittard, Almere, Eindhoven, Roermond, Zoetermeer, Cuijk, Roosendaal, Hoogeveen, Rijswijk, Venlo, Leiden, Zaandam, Venray, Almelo, Bussum, Nijmegen, Breda, Kerkrade, Amersfoort en Gouda is op zondag 5 december de slotvoorstelling in het Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam.

De website met de speeldata, aanvangstijden, toegangsprijzen en uitgebreide achtergrondinformatie over de show: www.afewgoodmendancing.com

Voor meer persinformatie: Chermain Pubben

www.ThePublicityCompany.com, t: 020 612 7000, e: chermain@publicy.nl