Ingezonden persbericht


Hi-Touch Imaging Technologies verkoopcijfers groeien met 55%

's Hertogenbosch, 4 augustus 2004 - Hi-Touch Imaging Technologies, de fotoprinterfabrikant van Dye Sub Photo printers, heeft in het tweede kwartaal van dit jaar haar verkoopcijfers flink zien toenemen. Vergeleken met K2 van vorig jaar is er een groei van 55% gerealiseerd.

Hi-Touch printers zijn sinds 3 jaar in Nederland verkrijgbaar. Zij waren één van de eerste fabrikanten die dye-sublimation printers op de markt brachten voor consumenten en semi-professionele fotografen. In die drie jaar heeft men een constante toename in de verkoopcijfers kunnen zien. De verkoopcijfers van het afgelopen tweede kwartaal bevestigen deze groei.

"Hi-Touch biedt eenvoudig te bedienen producten van een goede kwaliteit voor een redelijke prijs," aldus Mike Yang, Hi-Touch Imaging Technologies General Manager Europe. "Het ontwerp van onze producten spreekt de mensen aan omdat ze er totaal anders uitzien als andere printers. Zodra men de geprinte foto's ziet, is men plezierig verrast. Dye-sublimation heeft het grote voordeel dat de foto's direct aangeraakt kunnen worden en dat ze onder normale condities tot 50 jaar hun kwaliteit behouden. Het effect van de elementen wordt dankzij deze techniek tot een minimum gereduceerd. Semi-professionele fotografen zijn erg tevreden over de resultaten van onze printers. Consumenten raken meer en meer overtuigd dankzij het gebruiksgemak ervan."

Hi-Touch Imaging Technologies printers zijn te koop via fotoshops en retailers. Hi-Touch printers zijn verkrijgbaar vanaf ¤ 199.

Afbeeldingen van Hi-Touch printers zijn te vinden op ftp://ftp.hiti.nl/

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met:

Hi-Touch Imaging Technologies

Floris Driessen

florisdriessen@hi-ti.nl

Tel. 073-645.0897

PRZence

Laureen Dix

Laureen.Dix@PRZence.com

Tel. 024-641.7383

Hi-Ti in het kort

Hi-Touch Imaging Technologies, ook bekend als Hi-Ti, werd in 2001 in Taiwan opgericht. Het bedrijf maakt fotoprinters die gebruik maken van de Dye Diffusion Thermal Transfer Technology (D2T2). Verkoopkantoren zijn te vinden in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de VS en Rusland. Hi-Ti werkt samen met partners en distributeuren over de gehele wereld. Sinds de opening van het Hi-Ti kantoor in Nederland, is de verkoop jaarlijks gemiddeld met 120% gestegen. Meer informatie is te vinden op www.hi-touch.nl