Ingezonden persbericht


Uitnodiging

4 augustus 2004

Intocht Ome Joop s Tour in Rijnhal Arnhem

Graag nodigen wij, vrijwilligers van Ome Joop s Tour, u uit om aanwezig te zijn bij de intocht van de karavaan met fietsers van Ome Joop s Tour 2004.

image001.jpgimage001.jpgNa tien dagen door een groot gedeelte van Nederland te hebben gefietst, worden de jongens en meisjes op spectaculaire wijze ingehaald. Fietsend komt de hele karavaan de versierde Rijnhal in Arnhem binnen rijden. Toegejuicht vanaf de tribunes door familie en belangstellende.

Na een extra rondje Rijnhal zal er een prijsuitreiking plaats vinden. Dan zullen niet alleen de gele, groen en bolletjes-trui worden uitgereikt, maar onder meer ook de verliefdheidprijs en de vreetprijs. Deze prijzen zullen worden uitgereikt door genodigden als de kok van de Oranje Kazerne en wethouder Rob Gast van de gemeente Arnhem. Daarna nemen vrijwilligers en deelnemers afscheidt van elkaar en gaat iedereen naar huis.

Wij willen u graag laten zien hoe de deelnemers Ome Joop s Tour hebben ervaren. Komt u kijken naar de gezichten van de jongens en meisjes die tien dagen hebben mee gefietst met Ome Joop s Tour.

De finish van Ome Joop s Tour is op woensdag 4 augustus 2004 om 16:00 uur in de Rijnhal in Arnhem. U kunt al vanaf 15:00 uur terecht.

Namens alle vrijwilligers bent u van harte uitgenodigd.

Jos de Geest

Telefoon: 06 489 568 43

Stichting Ome Joop s Tour

Postbus 711

6800 AS Arnhem

Email ojt@omejoopstour.nl

Kijk op actuele informatie op www.omejoopstour.nl