Politie Zeeland


W-7957-2004 Aangehouden wegens belediging

Vannacht omstreeks 00.25 uur is in de Westerscheldestraat in Oost Souburg een 20-jarige man uit Oost Souburg aangehouden wegens belediging van politieambtenaren.
De man vond het nodig twee langslopende politieambtenaren beledigende teksten toe te roepen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


W-7958-2004 Aanhouding na mishandeling

In Domburg is vannacht omstreeks 02.25 uur een 20-jarige Rotterdammer aangehouden omdat hij ervan verdacht werd een andere toerist te hebben mishandeld.
De mishandeling begon op het strand in Domburg, een 17-jarige jongen uit Aerdenhout ging verhaal halen bij de 20-jarige Rotterdammer, omdat deze zijn jongere broertje zou hebben geslagen. De Rotterdammer reageerde hierop erg agressief en gaf de 17-jarige een kopstoot en enkele vuistslagen in het gezicht. De jongen hield er een bloedneus en een gezwollen oog aan over.


O-7959-2004 Aangehouden met harddrugs op zak

In Renesse, op de Hogezoom, is vannacht rond 02.40 uur een 37-jarige man uit Oud Beijerland aangehouden.
Omdat de man zich verdacht gedroeg werd hij gecontroleerd door de politie. Bij die controle kwam een hoeveelheid harddrugs tevoorschijn. Hierop werd de man aangehouden. Hij kreeg een schikking aangeboden van 450 euro die hij niet wenste te voldoen. Daarop heeft de man een dagvaarding gekregen en nu mag hij zich voor de rechter verantwoorden.


Z-7960-2004 Rijden onder invloed

In de Beatrixstraat in Terneuzen is omstreeks 02.55 uur een 31-jarige Terneuzenaar aangehouden omdat hij met teveel alcohol op in zijn auto reed.
De man viel op door zijn rijgedrag en werd door surveillerende agenten aan een blaastest onderworpen. Hieruit bleek dat hij ruim twee maal zoveel alcohol had gedronken dan is toegestaan. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van vijf uur.


O-7961-2004 Boete voor bij zich hebben van wapen

In Renesse, op de Mauritsweg, is vannacht omstreeks 00.45 uur een 18-jarige man uit Ridderkerk aangehouden.
Hij had een knuppel bij zich, de man verklaarde dat deze ter verdediging van zichzelf was. De man kreeg een boete van 70 euro en de knuppel werd in beslag genomen.


O-7962-2004 Aangehouden wildplasser

Op de Jan van Renesseweg in Renesse is een 23-jarige Duitser aangehouden vanwege wildplassen.
Hij kreeg een bekeuring en werd in vrijheid gesteld.





Politie Zeeland