Politie Haaglanden

Politie zoekt getuigen overvallen

Delft en Zoetermeer 05-08-2004

Delft De politie is op zoek naar getuigen van een overval die omstreeks 13.10 uur op woensdag 4 augustus plaats vond op een juwelier in het winkelcentrum De Hoven. Vier mannen bewapend met vuurwapens kwamen de winkel binnen en bedreigden de eigenaar. Ze vernielden de vitrines en haalden daar de sieraden uit. De verdachten gingen er vandoor in een zwarte BMW. Deze auto is kort daarna terug gevonden in de Guido Gezellelaan in Delft. De politie komt graag in contact met mensen die gezien hebben dat de zwarte BMW daar werd achtergelaten.

Zoetermeer Op woensdag 4 augustus rond 13.00 uur zijn twee medewerkers van een geldtransportbedrijf overvallen in een kluisruimte achter de geldautomaten aan de Middelwaard. Een gewapende man drong deze ruimte binnen en wilde dat er een tas werd gevuld met geld. Nadat bleek dat het niet mogelijk was om bij het geld te komen zonder tussenkomst van de meldkamer, ging de overvaller er vandoor. De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van deze overvalpoging.

Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900 8844.

Kent u de dader(s), maar de dader(s) kent u ook en wilt u toch een bijdrage leveren aan een veilige samenleving, bel dan anoniem 0800-7000