Ingezonden persbericht


Ingezonden persbericht






PERSBERICHT, 5 Augustus 2004


Parallel Media Group plc benoemt eggymedia als exclusieve sales representative voor Nederland en België

Parallel Media Group plc heeft eggymedia benoemd als haar exclusieve sales representative voor Nederland en België. Parellel Media Group, gevestigd in Londen, is één van de grootste partijen in golf dankzij haar lange termijn partnerships met de Robe di Kappa Ladies European Tour, de American Express Tour de Las Americas, de PGA European Tour en meerdere topevenementen in Azië.

Eylard Wurpel, Managing Director eggymedia reageert: "Wij zijn zeer blij dat wij namens Parallel Media Group met haar vooraanstaande portfolio van sportrechten mogen optreden - en dan natuurlijk specifiek in de arena van het internationale professionele golf. Wij kijken ernaar uit om bij te dragen aan de groei en het succes van de evenementen die Parallel Media Group vertegenwoordigt."

"Nederlandse en Belgische bedrijven die actief zijn in Azië, Amerika of Europa kunnen op deze manier hun merkbeleid en marketingcommunicatiedoelstellingen in deze markten op een professionele en effectieve manier realiseren. Bovendien kunnen de Nederlandse en Belgische klanten van Parallel Media Group dankzij onze aanwezigheid en kennis van de markt nu nog beter worden bediend."

Eylard heeft meer dan veertien jaar internationale werkervaring. Hij richtte in 2001 de internationale sales & marketing consultancy eggymedia op. Hiervoor was hij in de Nederlandse bankindustrie werkzaam voor de ABN AMRO Bank en na het behalen van zijn MBA (Northwestern University's Kellogg School of Management) voor CS First Boston in Londen. In 1995 stapte hij over naar de sport, media & entertainment industrie en werkte onder andere bij PolyGram Filmed Entertainment en CNBC Sports.

David Ciclitira, Group President en CEO van Parallel Media Group voegt toe: "Wij zijn zeer verheugd met de aanstelling van Eylard en het team van eggymedia als onze sales representative in Europa. Ik heb een groot vertrouwen in zijn vermogen om sponsoring in deze voor ons belangrijke landen te bewerkstelligen. En, dankzij mijn goede werkrelatie in het verleden met Eylard heb ik geen enkele twijfel dat zijn kennis en ervaring een goede fit biedt met Parallel Media Group."

"Innovatie en het ontwikkelen van nieuwe relaties met klanten buiten Engeland zijn door de jaren heen de sterkste kwaliteiten van PMG gebleken. Eén van mijn voornaamste waarnemingen in de afgelopen jaren is het belang van een geïntegreerde communicatestrategie van een merk. Daarbij gebruik makend van alle verschillende communicatievormen zoals media, sponsoring en client servicing. Ik weet zeker dat dankzij onze nieuwe partnership, deze strategie perfect door Eylard en zijn team in de regio zal worden uitgevoerd."

Parallel Media Group plc ("PMG")

PMG, opgericht door David Ciclitira in 1987, is een toonaangevend sportmarketing, media en management bedrijf gevestigd in Londen. De Groep specialiseert zich in de wereld van professionele golf, met prominente commerciële en televisierechten in Azië, Europa en Amerika. PMG is zeer sterk in Azië, en dan met name in China en Zuidoost Azië, en in de Spaanssprekende gebieden in Amerika waar PMG in het bezit is van een contract van de commerciele en televisierechten van de Tour de Las Americas voor een periode van 100 jaar. Dit contract omvat nu ook het recht om Spaanstalige evenementen te promoten in Noord Amerika.

eggymedia

eggymedia is een internationale sales & marketing consultancy in Nederland met een focus op de sport, media & entertainment industrie. eggymedia adviseert en voert projecten uit op het gebied van sales & marketing voor nationale and internationale klanten die zich richten op de Nederlandse en/of Europese markt. eggymedia is in 2001 door Eylard Wurpel opgericht.



Ingezonden persbericht