Dienstenbond CNV

Verkoop Cinevideo en NOB Decor: geen gevolgen voor de arbeidsvoorwaarden
05-08-2004

In een gesprek tussen de CNV Dienstenbond, NOB Holding en United is bevestigd dat de overname geen gevolgen heeft voor de arbeidsvoorwaarden. Zowel het Sociaal Plan als de CAO blijven ook na de overname gerespecteerd.

Wij hebben met de directie van United een vervolgafspraak gemaakt om in gesprek te blijven over de arbeidsvoorwaarden op de lange termijn van Cinevideo en NOB Decor. Een en ander betekent dat de CNV Dienstenbond ook na de overname gesprekspartner blijft. Wij houden u uiteraard op de hoogte.

Voor de andere onderdelen van NOB komt volgens de directie dit jaar nog duidelijkheid. Wanneer er geen overname kandidaat wordt gevonden dan stopt ook de discussie hierover.

Het blijven dus onzekere tijden. Overtuig daarom uw collegas van het nut van het lidmaatschap van de CNV Dienstenbond.

Vragen en opmerkingen vernemen wij graag. U kunt hiervoor terecht bij uw bestuurder, Martijn Donker. Hij is bereikbaar op (035)6460580. Mailen kan ook op hilversum@cnvdibo.nl

NB
Nu er een hoop gaat veranderen bij NOB verzoeken wij u aan te geven waar u in dienst bent. Diegenen die nu overgaan naar United worden verzocht dat door te geven aan onze ledenadministratie. Zij zijn bereikbaar op (023)5651052. U kunt dat ook aan uw bestuurder doorgeven. Zo kunnen wij u beter van dienst zijn.