Politie Amsterdam-Amstelland

Nieuws van bureau Balistraat

Bureau Balistraat

5-8-2004. Bureau Balistraat gaat er tegenaan. De afgelopen weken werden o.a. flink wat gesignaleerden opgepakt en werden twee verdachten aangehouden wegens mishandeling.

Kijk snel verder voor een totaaloverzicht...

---

Zes gewonden bij aanrijding

5-8-2004. Woensdagmorgen raakten zes personen gewond bij een aanrijding op de Cornelis Lelylaan toen een auto inreed op een stilstaand voertuig met pech.

In de pechauto, die op de rechterrijstrook stond, zaten een moeder en drie kinderen te wachten op hulp. Terwijl een familielid samen met de vader de sleepkabel bevestigde, werden zij van achteren aangereden. De inzittenden raakten hierbij gewond. Ook een vrouw en kind uit het achteropkomende voertuig liepen verwondingen op. Het hulpvaardige familielid raakte lichtgewond. De slachtoffers werden naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek.

---


Hennepplantage ontmanteld op Rusland

5-8-2004. Een melding bij Meld Misdaad Anoniem leidde agenten woensdagmiddag naar een zolder op Rusland. Daar troffen zij een professionele wietplantage aan met 135 planten. De politie nam assimilatielampen, ventilatoren, tijdklokken en luchtafvoerinstallaties in beslag. De bewoner is aangehouden en verhoord.

---