STIVA



Persbericht Den Haag, 3 augustus 2004

Nieuwe directeur Stichting Verantwoord Alcoholgebruik

Met ingang van 1 augustus 2004 is Ingrid van Engelshoven (1966) de nieuwe directeur van de Stichting Verantwoord Alcoholgebruik (STIVA).
Ingrid van Engelshoven heeft ruime ervaring met politiek-bestuurlijke processen en als strategisch adviseur. Voorheen werkte zij achtereenvolgens bij de Tweede Kamerfractie van D66, een adviesbureau in public affairs en het Ministerie van Verkeer en Waterstaat.

Ingrid studeerde beleids- en bestuurswetenschappen in Nijmegen en Nederlands Recht in Leiden. Zij bekleedde in de loop der jaren diverse maatschappelijke functies, waaronder het vice-voorzitterschap van D66 (2000-2003).

Over STIVA
Verenigd in STIVA leveren de Nederlandse producenten en importeurs van bier, wijn en gedistilleerde dranken een actieve bijdrage aan het terugdringen van alcoholmisbruik en het bevorderen van een verantwoord alcoholgebruik. Tevens bevordert STIVA een maatschappelijk verantwoord marktgedrag door coördinatie van en communicatie over de zelfregulering die de bedrijfssectoren realiseren aan de hand van de Reclamecode voor Alcoholhoudende Drank.