2e persbericht van donderdag 5 augustus 2004

Eindhoven 05-08-2004 - Berichten uit de regio

Best: Zakkenrollerij

In een winkel aan de Boterhoek is woensdag rond 15.00 uur de portemonnee van een 64-jarige vrouw uit Best weggenomen. De vrouw merkte bij de kassa dat haar portemonnee met daarin ongeveer 70 euro uit haar tas was gehaald.

Milheeze: Zwembadpomp en filter gestolen

Uit een garage van een woning aan de Berken is woensdag tussen 13.30 en 16.50 uur een zwembadpomp en een filter gestolen. De dader vernielde een ruit van de garage om binnen te komen.

Nuenen: Inbraak in een woning

Tussen woensdagmorgen 11.15 uur en woensdagmiddag 17.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Jan Monicxgaarde. Men kwam binnen door vernieling van een deur aan de achterzijde van de woning. Uit de woning zijn een digitale satellietontvanger en een bankpasje weggenomen.

Nuenen: Bromfiets uit bedrijf weggenomen

In een bedrijf aan de Duivendijk is in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken. De dader vernielde een ruit van een roldeur om binnen te komen. Uit het pand werd een bromfiets weggenomen die later die nacht beschadigd werd teruggevonden op het Kokkenveld.

Veldhoven: Snelheidscontrole

Op de Dorpstraat zijn donderdag tussen 8.45 en 10.10 uur 216 voertuigen op snelheid gecontroleerd. Hiervan reden 36 voertuigen harder dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid is 76 km/u.

Son: Diefstal uit een bedrijf

In een bedrijf op het Ekkersrijt is tussen woensdagmiddag 17.45 uur en donderdagmorgen 06.45 uur ingebroken. Men kwam binnen door vernieling van een ruit. Uit het bedrijf zijn een computer en monitor weggenomen.

Eindhoven: Verkeerscontroles

Donderdag zijn bij verkeerscontroles in Woensel Noord 11 bestuurders bekeurd voor o.a. het negeren van het rode licht, geen richting aangeven, over het trottoir rijden, geen helm dragen, geen gordel dragen, niet handsfree bellen en parkeren.

Geldrop: Verwaarloosde hond inbeslaggenomen

Door personeel van de Hondenbrigade Brabant Zuid Oost is vandaag, op verzoek van collegas van de politie Geldrop, achter een woning aan het Volmolenplein een ernstig verwaarloosde hond inbeslaggenomen. Het beest blijkt al enkele dagen geen eten en geen drinken te hebben gehad. Toen de politiemensen ter plaatse waren kwam de 32-jarige verzorger van de hond eraan. De man is gehoord en krijgt een proces-verbaal voor het onthouden van de nodige verzorging. Hij heeft afstand van de hond gedaan die door de dierenambulance overgebracht is naar Eindhoven.