TAM TAM

Delft
5 augustus 2004

Tam Tam ondersteunt Olympische sporters

Op 1 augustus is de nieuwe website (www.defensietopsport.nl) voor Defensie Topsport Selectie (DTS) gelanceerd. Deze website is door Tam Tam i.s.m. DTS gerealiseerd.

Met deze nieuwe site wil DTS pers en publiek beter informeren over de verrichtingen van DTS sporters, Defensiemedewerkers stimuleren tot sporten en Defensie te profileren als sportieve werkgever. Tijdens de Olympische spelen in Athene zullen de sporters zelf berichten en foto's plaatsen. Bezoekers van de website krijgen dus informatie direct van de bron.

De Defensie Topsport Selectie (DTS) is voor het Ministerie van Defensie een belangrijk middel om sporten voor medewerkers te stimuleren en te faciliteren. Binnen DTS krijgt een aantal topsporters de mogelijkheid om relevant werk te combineren met een bestaan als topsporter. Defensie neemt daarmee niet alleen een maatschappelijke verantwoordelijkheid, maar hoopt tevens dat het succes van haar topsporters een positieve uitstraling heeft op de gehele organisatie.

Ter voorbereiding van het gebruik heeft Tam Tam een gebruikerscursus voor het Content Management Systeem georganiseerd waar o.a. Danielle Vriezema, Sonja Tol, Dick Bosman, Mark Huizinga en Indra Angad-Gaur bij aanwezig waren.

Tam Tam wenst alle Olympische sporters veel succes in Athene!

Over Tam Tam

Tam Tam behoort tot de top van de Nederlandse full-service internetbedrijven. Tam Tam levert de volgende oplossingen: corporate information portals (intranet 2.0), business solutions (klant-specifieke applicaties en e-commerce) en marketingcommunicatie-sites. Bij het realiseren van de oplossingen worden de verschillende expertises en diensten ingezet: consultancy, projectmanagement, interaction design, back-office integratie, application development, en services (hosting, webmaster, site-analyse en webmarketing). Tam Tam is Microsoft Gold Partner en heeft 50 mensen in dienst. Tam Tam werkt onder meer voor: Mojo Concerts, VNU, Novib, ANWB Reizen, NautaDutilh, Rijksvoorlichtingsdienst, Kennisnet, Hunter Douglas en Holland Casino.


---


---