Multikabel


Multikabel wederom beste kabelinternetprovider
05 augustus 2004

In de onafhankelijke breedbandtest van het blad Computer Idee is Multikabel met een rapportcijfer van 8,2 gewaardeerd als beste kabelinternetprovider. In het onderzoek gaven breedbandgebruikers hun mening over de service van hun providers.

De breedbandtest werd in het juli-nummer van het blad Computer Idee.
1.735 breedbandgebruikers gaven hierin hun mening over verschillende aspecten van de dienstverlening van hun provider, zoals de bereikbaarheid en deskundigheid van de helpdesk en de informatie op de website.

Multikabel haalde in alle categorieën de maximale score en werd met een rapportcijfer van 8,2 de best gewaardeerde kabelinternetprovider. In de losse commentaren van gebruikers wordt vooral de snelle en servicegerichte helpdesk van Multikabel zeer op prijs gesteld.

Hoewel het onderzoek in Computer Idee niet
statistisch-wetenschappelijk onderbouwd is, is Multikabel meer dan tevreden over de behaalde resultaten. Nico Rijkhoff, Manager Marketing & Sales: "Het feit dat een gebruiker juist die punten waardeert waar wij ons als bedrijf sterk voor maken, betekent dat abonnees inderdaad de door ons geleverde extra service als toegevoegde waarde waardeert. Het is natuurlijk altijd plezierig om te constateren dat onze inspanningen door de klant ook worden erkend."

Multikabel heeft inmiddels meer dan 100.000 internetklanten. Eind 2003 waren dat er nog 80.000, dit is dus een stijging van 25% in het eerste halfjaar van 2004. Marcel Nijhoff, Directeur van Multikabel: "Doordat we een relatief klein, flexibel bedrijf zijn met een sterke regionale binding, kunnen we innovatief en onconventioneel zijn, in het belang van onze klanten denk bijvoorbeeld aan de inzet van WiFi om zogenaamde witte gebieden te ontsluiten. Maar ook de snelheid waarmee we routers bijplaatsen bij veel verkeer op ons netwerk of storingen verhelpen, zijn hiervan voorbeelden."