Gemeente Aalsmeer


Â

Publicatiedatum: 05 Augustus 2004 | print

Vervangen wegdek aan de Hoofdweg 2e fase

Vanwege de slechte staat van het wegdek van de Hoofdweg is in 2003 besloten de weg te reconstrueren. Vorig jaar is het gedeelte tussen de Ambachtsheerweg en de Daltonstraat al vervangen. In augustus gaat de gemeente het wegdek op de Hoofdweg tussen de Daltonstraat en de Legmeerdijk N231 vervangen. De werkzaamheden starten op maandag 16 augustus en worden volgens de planning op 22 oktober afgerond, afhankelijk van de weersomstandigheden.

De Hoofdweg tussen de Daltonstraat en de Legmeerdijk N231 zal voor verkeer worden afgesloten. Gedurende deze periode wordt het doorgaand verkeer via de N201 en de A4 om Kudelstaart heen geleid. De gemeente heeft met de veilingbedrijven overleg gevoerd en het vrachtverkeer zal om Kudelstaart worden heen geleid.

Gemeente en politie vinden het van groot belang dat Kudelstaart vrij blijft van doorgaand verkeer. De politie zal daarom extra aanwezig zijn om de situatie in de gaten te houden en zal optreden tegen onveilig verkeersgedrag.

Bewoners en bedrijven aan de Hoofdweg worden apart benaderd over de bereikbaarheid gedurende de periode van de werkzaamheden.

Â

Â

Â
Â