Politie Zeeland


W-7970-2004 Grote hoeveelheid softdrugs aangetroffen

In Vlissingen, in een woning in de Kasteelstraat, is een zeer grote hoeveelheid softdrugs aangetroffen door de politie.
De politie is gistermiddag omstreeks 14.00 uur het pand binnengetreden. Een man van 32 jaar uit Heinkenszand was in het pand aanwezig. Van de man is een verklaring opgenomen. In de woning bleek een zeer grote hoeveelheid softdrugs opgeslagen te zijn. De drugs zijn in beslag genomen door de politie. De eigenaar van de drugs betreft een 35-jarige man uit Vlissingen.
Van hem is ook een verklaring opgenomen. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.


O-7971-2004 Vechtpartij in Renesse

Op de Hogezoom in Renesse heeft gisteravond omstreeks 21.30 uur een vechtpartij plaatsgevonden waarbij een gewonde is gevallen.
Een 23-jarige Goesenaar heeft aangifte gedaan van mishandeling. Hij had een opmerking gemaakt over een hond die een 23-jarige vrouw uit Spijkenisse bij zich had. De vrouw heeft de Goesenaar mondeling laten weten dat zij niet gediend was van zijn opmerkingen. Hierop zijn beiden hunsweegs gegaan. Later troffen zij elkaar weer en was de vrouw met een aantal mannen. De mannen zijn "verhaal gaan halen" bij de Goesenaar en hebben hem een kopstoot gegeven evenals een klap tegen zijn oor. Op aanwijzingen van getuigen zijn de 23-jarige vrouw, een 25-jarige man uit Rotterdam en een 32-jarige man uit Maassluis aangehouden. Bij de fouillering van de 25-jarige Rotterdammer torf de politie nog een hoeveelheid harddrugs aan en een mes. Hiervoor heeft de Rotterdammer een boete gekregen van 300 euro. Met betrekking tot de vechtpartij wordt proces-verbaal opgemaakt.


Z-7972-2004 Onder invloed op de motor

Omdat een 21-jarige motorrijder uit de gemeente Sluis met zijn standaard uit reed, heeft de politie hem staande gehouden en een blaastest afgenomen.
De man reed over de Philipsweg in Waterlandkerkje toen hij opviel bij de agenten. De man bleek net iets teveel te hebben gedronken en kreeg een bekeuring.