INTERPRESARIO

Extra voorstellingen van Tineke Schouten In Utrecht

Wegens de overweldigende belangstelling voor de shows van Tineke Schouten zullen in augustus zes extra voorstellingen plaatsvinden in haar geboortestad Utrecht. Voor de vele fans die het afgelopen seizoen geen kaartje hebben weten te bemachtigen is dit de allerlaatste kans om Tineke Schouten te bewonderen in haar succesvolle best-off show Top Tien 2. Volgend seizoen komt Tineke Schouten met een compleet nieuw programma met als titel Spiksplinternieuw.

Top Tien 2 is een unieke combinatie uit het heden en verleden, samengebracht in één sprankelende show. Het is een bonte mengeling van sketch, revue, cabaret, conference en typetjes. Vooral in die laatste categorie valt er veel te genieten: van Amerikaanse ster tot telefoniste van een 06-lijn, van toiletjuffrouw tot ziekenhuispatiënte en van spuitgast Loek van de Lunsbroek tot de kostelijke imitatie van het Japanse typetje uit het televisieprogramma Ushi & Van Dijk. In no-time ondergaat Tineke de ene na de andere gedaanteverwisseling en weet zij menigeen tot tranen toe te bewegen, van het lachen en van ontroering.

Speelperiode: 6 7, 8, 10, 11 en 12 augustus. Theater: Beatrixtheater, Utrecht. Informatie en kaartverkoop: Nationale Theaterkassa 0900-9203 www.ntk.nl (7 d.p.w., 8.00-22.00 uur, 0,45
p/min.)


---


----