Stad Utrecht 09.45 uur

Utrecht 06-08-2004 - Nieuwsberichten Stad Utrecht

Inbreker aangehouden

UTRECHT Vrijdagochtend 5 augustus rond 02.00 uur heeft de politie een 17-jarige jongen uit Utrecht aangehouden die met hoge snelheid wegfietste van een sportcomplex aan de Grebbeberglaan. Na een achtervolging kon de politie de jongen aanhouden. Hij had inbrekerswerktuigen en gestolen goederen uit een kantine van het complex bij zich. De jongen is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Onder invloed

UTRECHT In de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.45 uur heeft de politie een 26-jarige Nijmeegse automobilist aangehouden op het Zandpad. De man beledigde de politie en bij zijn aanhouding bleek hij naar alcohol te ruiken. Hij moest mee naar het politiebureau waar hij 365 ug/l blies. De man kreeg proces-verbaal en een rijverbod van 3 uur.

Man aangehouden na mishandeling

UTRECHT - Donderdagavond rond 19.45 uur vond een mishandeling plaats op Vredenburg. Na een woordenwisseling sloeg een Utrechter (leeftijd onbekend) een 32-jarige IJsselsteiner een aantal maal in zijn gezicht. Het slachtoffer deed later op de avond aangifte, waarna de politie op diens aanwijzen naar het huis van de verdachte is gegaan. De man was niet thuis, maar meldde zich kort daarop op het politiebureau, waar hij werd aangehouden.