Gemeente Heumen

Nieuwsberichten

06-08-2004
Site wordt vernieuwd

De website van de gemeente Heumen wordt vernieuwd. Er is de afgelopen maanden gewerkt aan een overzichtelijker opbouw en een gemakkelijkere navigatie. De bezoeker van de site wordt het daarmee mogelijk sneller te komen tot wat hij zoekt.
De inhoudelijke voorbereidingen zijn klaar. Nu zijn nog enkele technische aanpassingen nodig die dezer dagen worden uitgevoerd. In deze maand augustus zal de nieuwe site actief worden.

Op de nieuwe site staat een directe link naar het Bestuursinformatiesysteem (BIS) waarin de raadsvoorstellen integraal zijn te raadplegen. Daarin zijn ook de raadsbesluiten te vinden, de adviezen van de commissies en wekelijks de besluiten van B&W. Deze vergaderen overigens niet in augustus; er komen in deze maand dus geen nieuwe bestanden in het BIS bij.
Het BIS al enkele maanden actief, maar het is wat lastig te vinden (zie onder Bestuur > Raad, commissies, B&W). Het BIS zelf zal geleidelijkaan met meer documentatie worden gevuld, zoals complete teksten van beleidsnota's en verordeningen.

Een andere directe link volgt begin 2005. Dan komen de gemeentegids en de plattegrond van de gemeente beschikbaar op de site.

Nieuw is ook een apart menu voor het vrijwilligerssteunpunt. Dat vindt u vanaf augustus eveneens op deze Website.