Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: knltb@knltb.nl
Homepage: www.knltb.nl



Amersfoort: 6 augustus 2004

knltb en dunlop verlengen sponsorcontract

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) heeft zijn sponsorcontract met Dunlop met vier jaar verlengd. Gisteren is bij tennisclub Vianen het contract ondertekend. Gedurende dit sponsorcontract krijgt Dunlop exclusiviteit als racket-, ballen- en accessoiresleverancier.

Dunlop is al decennia lang bondsleverancier van rackets en tennisballen. KNLTB directeur Evert-Jan Hulshof is verheugd met de verlenging van de sponsoring van Dunlop. Hulshof: "Met Dunlop hebben wij het langstlopende sponsorcontract binnen onze bond. Beide partijen werken graag met elkaar samen en wat mij betreft gaan we hier nog jaren mee door."

Frans Swinkels, directeur Dunlop: "Onze jarenlange trouwe samenwerking, al meer dan dertig jaar zijn wij partners, leidt ertoe dat de KNLTB verenigingen al jarenlang kunnen profiteren van onze Dunlop Max TP tennisballen, de laatste decennia steevast de nummer één tennisbal van Nederland. De samenwerking wordt de komende jaren nog intensiever! Zo gaan wij bijvoorbeeld een aantal acties lanceren op het unieke serviceprogramma, Mijn KNLTB. Dit programma koppelt een persoonlijke interactieve website en een digitale nieuwsbrief aan de KNLTB ledenpas."

Naast Dunlop zijn de volgende partijen ook Quality Partner van de KNLTB: AA-Drink, ASICS, Chiquita, OogMerk Opticiens, Perry Sport, Setpoint, Sky Radio en Vifit.


---