Politie Zeeland


O-8031-2004 Aanrijding Lange Reke Renesse

Op vrijdagochtend omstreeks 9.30 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen.
Doordat een inhaalmanoeuvre van een 44-jarige Duitse toerist niet helemaal vlekkeloos verliep ontstond tussen zijn personenauto en een stilstaande vrachtwagen een aanrijding waarbij de personenauto wat schade opliep.


O-8032-2004 diefstal handtas Scharendijke

Een 31-jarige Maastrichtse zat gisteren omstreeks 16.00 uur met haar zoontje op een terrasje in Scharendijke toen het mannetje op straat viel.
De vrouw stond op van haar stoel om het kind te helpen. Hierbij liet zij haar handtas even onbewaakt op de tafel staan. Toen zij haar zoontje opgeraapt had draaide zij zich weer om en bleek de tas gestolen. In de tas zat een portemonnee en een gsm.


O-8033-2004 Diefstal auto, en meteen weer terug

In Scharendijke, op de Elkerzeeseweg stond een witte Opel Kadett geparkeerd.
Toen de eigenaar van de auto vanmorgen omstreeks 11.00 uur bij de parkeerplaats kwam zag hij dat de auto weg was. Hij ging naar het politiebureau om aangifte te doen van de diefstal, en op het bureau bleek dat de auto weer teruggevonden was op 't Luitje in Zierikzee. De man kreeg zijn auto echter nog niet terug, omdat er nog technisch onderzoek aan verricht gaat worden.


W-8034-2004 Inbraak Vlissingen

Bij een bedrijf aan de Dokter Gallandatstraat in Vlissingen is vannacht ingebroken.
Toen vanmorgen de medewerkers op hun werk arriveerden bemerkten zij dat er was ingebroken. Uit het bedrijf werd een hoeveelheid computerapparatuur weggenomen.


Z-8035-2004 Aangehouden na vernieling auto

Op het Stadhuisplein in Terneuzen is een 26-jarige Vlissinger aangehouden wegens vernieling van een autoruit.
De Vlissinger trapte een ruit stuk van een rijdende auto. In de auto zaten drie kinderen die glas in hun gezicht kregen. Een meisje van 5 jaar kreeg een glassplinter in haar oog en moest naar het ziekenhuis. De andere twee kinderen liepen door het rondvliegende glas lichte verwondingen op en hoefden zich niet onder behandeling te stellen van een arts. De oorzaak van de vernieling ligt in de relationele sfeer.