Politie Drenthe

Vrijdagmiddag

Assen 06-08-2004

Autoinbraken
ANNEN Op de Middenweg, Zuidlaarderweg en de Kerkakkers is afgelopen nacht in Drie personenautos ingebroken. De buit bestond uit de autoradio-cd-spelers en CDs.

Woninginbraak
RODEN Afgelopen nacht werd er ingebroken in een woning aan het Stobbenven. Twee hefboompjes van de achterdeur werden geopend via het kattenluikje en een bovenlicht. De videocamera + tas en een geldbedrag werden ontvreemd. Tijdens het huidige warme weer waarbij raampjes etc. open staan is in ieder geval te adviseren om het nachtslot van deuren te gebruiken.

Inbraak voortent van caravan
DIEVER Op een camping aan de Haarweg werd afgelopen nacht ingebroken in een voortent. Door een ruit uit de voortent te snijden kon een op een tafel liggende portemonnee met inhoud ontvreemd worden.

Winkeldief door politie aangehouden
EMMEN Bij een bedrijf aan de Noorderstraat werd vanmiddag een 40-jarige vrouw uit Emmen aangehouden voor winkeldiefstal. De vrouw nam van een kledingrek dat buiten stond 7 kindershirts en een hemdje mee zonder te betalen. De goederen stopte ze onder haar jas. De eigenaar van het bedrijf betrapte de vrouw op heterdaad.

Ron Reinds verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot maandagmorgen 08.00 uur. Tel. 06-52528707

info@politie-drenthe.nl