Blue Fox Enterprises N.V.

PERSBERICHT Aantal pagina's: 1

Dordrecht, Greensboro (USA), 5 augustus 2004

Blue Fox tekent miljoenencontract met International Textile Group

Porini USA inc., een volledige dochteronderneming van Blue Fox Enterprises N.V., heeft een langetermijnovereenkomst getekend met International Textile Group inc. (ITG) uit Greensboro, NC (USA) voor de levering van ERP-software van Porini aan de textielproductiebedrijven van ITG. Het contract vertegenwoordigt een waarde van ongeveer USD 3 miljoen. Porini zal een speciaal projectteam van consultants opzetten, dat op drie productlocaties tegelijkertijd zal starten met de implementatie van de software. De implementatie bij de overige locaties van ITG zal op korte termijn volgen.

Porini
Porini verkoopt ERP-software en consultancydiensten aan de wereldwijde textiel- en mode-industrie. Porini USA inc. is in 2003 als separate entiteit opgericht om zich specifiek te richten op de Noord-Amerikaanse markt, nadat twee jaar geleden de initiële verkopen wezen op een groeiende vraag naar ERP-oplossingen. Porini USA opereert vanuit kantoren in Los Angeles, Chattanooga en New York. Porini USA heeft verschil- lende grote contracten verworven in de Verenigde Staten, waaronder het contract met ITG. ITG koos, na een zeven maanden durende evaluatie, voor de ERP-oplossing van Porini op basis van flexibiliteit en functionaliteit van de software.

International Textile Group
International Textile Group is een diverse, innovatieve aanbieder van wereldwijde textieloplossingen en onderscheidende merken voor klanten in de internationale mode- en interieurstoffenindustrie. Divisies en merken omvatten Cone Denim, Burlington Apparel Fabrics, Burlington House, Cone Jacquards, Carlisle Finishing en Nano-Tex, LLC. Met activiteiten in de VS, Mexico, India en Turkije en een netwerk van internationale textielproductiepartners in Azië, richt ITG zich op brede klantenservice en internationale groei.

Profiel Blue Fox Enterprises
Blue Fox levert CAD/CAM/ERP-oplossingen voor de internationale textiel- en mode-industrie. Daarnaast distribueert Blue Fox CAD/CAM-software voor engineeringtoepassingen en levert zij CAD/GIS-oplossingen ten behoeve van overheidsinstellingen. Ten slotte levert Blue Fox CAD/CAM-diensten zoals detachering, werving & selectie, opleidingen en trainingen.

Blue Fox is genoteerd aan de Officiële Markt van de Effectenbeurs van Euronext Amsterdam N.V.

Blue Fox Enterprises N.V. maakt gebruik van de diensten van twee liquidity providers: Amsterdams Effecten Kantoor (AEK), Herengracht 208-214, 1016 BS Amsterdam, tel. 020-5306300. SNS Securities, Nieuwezijds Voorburgwal 162, P.O. Box 235, 1000 AE Amsterdam, tel. 020-5508500.

/ / / / / / /