Politie Zeeland


Aanvulling op persbericht O8022-2004 Aanrijding Brouwershaven

De aanrijding vond plaats op donderdag omstreeks 14.35 uur.


W-8023-2004 Diefstal wielbouten

In Koudekerke, aan de Strandweg, werden 12 wielbouten van een personenauto weggenomen.
De overige vier bouten die nog aan de velgen vastzaten waren voorzien van een slotje, zodat de dief deze niet kon wegnemen. Het schadebedrag is nog onbekend.


Z-8024-2004 Poging diefstal scooter

Op aanwijzing van een getuige konden twee personen worden aangehouden die een scooter wilden stelen in de Frederik van Eedenstraat in Terneuzen.
De getuige had gezien dat een groepje van vijf of zes personen aan de scooter aan het rommelen waren. Hierop heeft hij de politie in kennis gesteld die direct naar het groepje is gaan zoeken. Op het moment dat het groepje de politie in het oog kreeg, vluchtten drie personen en bleven twee personen staan. Deze twee, een 18-jarige en een 15-jarige jongen uit Terneuzen, zijn ingesloten. De scooter is door de politie in beslag genomen.


O-8025-2004 Aanrijding Renesse

Een 19-jarige man uit Oostflakkee is vannacht omstreeks 02.05 uur door de politie in Renesse aangehouden.
De man had een andere auto aangereden en was een klein stukje doorgereden. De eigenaar van de aangereden auto is de politie gaan waarschuwen, die hebben de man aan een blaastest onderworpen. Hieruit bleek dat hij bijna twee maal zoveel had gedronken als is toegestaan. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


O-8026-2004 Vernielers bushokje aangehouden

Omstreeks 3.15 uur kreeg de politie van een getuige de melding dat er drie jongens een bushokje aan het vernielen waren.
De drie werden aangehouden in Noordwelle op de Kuijerdamseweg. Zij bekenden meteen de vernieling. Alle drie de jongens, twee van 17 uit Weert en een van 17 uit Ell, worden doorgestuurd naar HALT.





Politie Zeeland