Politie Zeeland


W-8056-2004 Aanhoudingen op de nachtmarkt in Vlissingen

Twee agenten zagen vannacht omstreeks 01.30 uur tijdens de nachtmarkt in Vlissingen vier jongens hard rennen over de Boulevard.
Vanuit het publiek werd geroepen dat de voorste drie een paar gsms hadden gestolen. De agenten hebben, na een korte achtervolging, de drie personen aangehouden. De verdachten betroffen twee jongens van 9 uit Den Haag en Gilze-rijen en een jongen van 15 uit Den Haag. De jongens van 9 zijn nog niet strafrechtelijk vervolgbaar, dus deze zijn na een berisping door de politie, aan hun ouders meegegeven. De 15-jarige zit nog steeds vast. De gsms zijn weer terug gegeven aan de rechtmatige eigenaar.


O-8057-2004 Aangehouden na baldadigheid

In Goes, op de Gasthuisstraat, is vannacht omstreeks 04.15 uur een 18-jarige Goesenaar aangehouden wegens baldadigheid.
De jongen had een houten pallet van de straat gepakt en gooide deze in de richting van een winkelruit. Toen hij hierop werd aangehouden door de agenten vond een vriend van de verdachte het nodig om de agenten uit te schelden en uit te dagen. Hierop werd de 24-jarige Yersenaar ook door de politie aangehouden. Tegen beide verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.


W-8058-2004 Verkeersongeval met letsel Zoutelande

Op de Noordendolfer in Zoutelande is vannacht omstreeks 03.30 uur een verkeersongeval gebeurd waarbij een 23-jarige man uit EttenLeur letsel opliep.
De man verklaarde dat hij op de rotonde ter hoogte van de Noordendolfer reed, op zijn fiets, en dat hij moest uitwijken voor een taxi die hem voorbij reed. Hierbij kwam de man in een anderhalve meter diepe sloot te vallen. De man is op eigen kracht uit de sloot geklommen en naar een camping in de buurt gereden. Daar werd een ambulance gebeld omdat de man een paar keer buiten bewustzijn raakte. Ook klaagde de man over pijn in zijn nek. Van de taxi zijn verder geen gegevens bekend.

O-8059-2004 Ruit ingegooid Tholen.
Vannacht omstreeks 04.45 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat twee jongens vernielingen aan het plegen waren in de Dalemsestraat in Tholen.
In ieder geval een ruit van een woning in de Dalemsestraat is ingegooid.


W-8060-2004 Diefstal wielen Oostkapelle

In Oostkapelle, op de Duinweg, stond een personenauto geparkeerd.
Twee Duitse toeristes hadden hun auto daar omstreeks middernacht neergezet. Toen zij omstreeks 05.00 uur weer bij de auto terugkwamen bleken alle vier de wielen onder de auto vandaan gestolen te zijn.