Politie Zeeland


W-8061-2004 Twee wildplassers bekeurd

In Domburg zijn vannacht twee wildplassers bekeurd.
De mannen, van 20 en 23 uit de gemeente Tholen, kregen beiden een boete van 50 euro.


O-8062-2004 Auto van de weg Kattendijke

Op de Kattendijksedijk troffen surveillerende agenten vannacht omstreeks 04.50 uur een auto in de berm.
Omstanders probeerden het voertuig weer de weg op te slepen, maar dit lukte niet. De 19-jarige bestuurder uit de gemeente Goes verklaarde dat hij de macht over zijn stuur was verloren. De man werd aan een blaastest onderworpen en hieruit bleek dat hij ongeveer twee maal zoveel alcohol had gedronken als is toegestaan. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van vier uur.


Z-8063-2004 Teveel alcohol op, rijbewijs kwijt

Vannacht omstreeks 01.50 uur werd een 27-jarige Belgische bestuurder van een bestelbusje betrapt in de Stationsweg in Hulst op het rijden terwijl hij teveel had gedronken.
De man moest een blaastest afleggen en hieruit bleek dat hij bijna 5 maal teveel had gedronken dan is toegestaan. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. Ongeveer drie kwartier later troffen dezelfde agenten dezelfde man echter weer achter het stuur van zijn auto. Dit maal reed de man door de Gentsestraat in Hulst. De man werd aangehouden en krijgt, behalve het proces-vebraal voor rijden met teveel alcohol, ook nog een verbaal voor het rijden zonder rijbewijs.


W-8064-2004 Inbraak woning

In de Branderijstraat in Vlissingen is vannacht in een woning ingebroken.
Het is nog onbekend of er goederen zijn weggenomen. Door de technische recherche worden dna-sporen onderzocht die zijn achtergebleven in de woning.





Politie Zeeland