Politie Zeeland

O-8076-2004 Aanrijding Colijnsplaat

Op de kruising Noordlangeweg/colijnsplaatseweg heeft vanmorgen omstreeks 09.20 uur een aanrijding plaatsgevonden.
Een 38-jarige Duitse automobilist gaf op voornoemde kruising geen voorrang aan de voor hem van rechts komende, 72-jarige, automobilist uit de gemeente Noord Beveland. Beide personenauto's raakten beschadigd door de aanrijding.

O-8077-2004 Aanrijding Zierikzee

In Zierikzee, op de Marisstraat heeft een aanrijding plaatsgevonden.
Vanmorgen, omstreeks 10.47 uur reed een 16-jarige bromfietser uit Zierikzee over de Marisstraat. Plotseling reed hij tegen een geparkeerd staande auto aan. Beide voertuigen raakten beschadigd.

W-8078-2004 Winkeldievegge aangehouden

In een winkel aan de Gildeweg in Vlissingen werd vanmiddag omstreeks 12.35 uur een 37-jarige vrouw uit Dongen aangehouden.
De vrouw wordt ervan verdacht in twee winkels op de Gildeweg goederen te hebben gestolen. De goederen hadden een waarde van enkele tientallen euro's. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.

W-8079-2004 Vernieling auto

In Zoutelande heeft vanmiddag omstreeks 13.00 uur een 33-jarige vrouw uit Heiloo aangifte gedaan van de vernieling van haar auto.
De partner van de vrouw reed stapvoets met de auto door de Zuidstraat in Zoutelande. Hij wilde de auto op een parkeerplaats neerzetten. Er ging een vrouw op de parkeerplaats staan die deze plek voor zichzelf wilde claimen. Ineens ramde de vrouw die op de parkeerplaats was gaan staan, met een sleutelbos op de motorkap van de auto. Hierdoor ontstond uiteraard schade aan de motorkap. Wat het schadebedrag precies is is nog niet bekend. De vrouw, een 41-jarige vrouw uit Leende, is gehoord door de politie.



Politie Zeeland