Persberichten

's-Hertogenbosch 07-08-2004

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING

's-Hertogenbosch - Vrijdagavond zijn 2 mannen, 18 jaar uit 's-Hertogenbosch, aangehouden. De politie was in de Balbaostraat in 's-Hertogenbosch ter plaatse gekomen omdat er een melding was dat er vernielingen zouden worden gepleegd. Ter plaatse werden de politiemensen door een groepje jongeren aangesproken. Twee van deze jongeren bedreigden de politiemensen met de dood. Het tweetal is overgebracht naar het hoofdbureau en daar ingesloten voor verder onderzoek.

GLAS TE VEEL OP

's-Hertogenbosch - In de nacht van vrijdag op zaterdag, even voor 01.30 uur werd op de Kooikersweg in 's-Hertogenbosch een 25-jarige man uit 's-Hertogenbosch bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg de man een rijverbod van 6 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.

BEKEURD

Drunen - In de nacht van vrijdag op zaterdag werd op de Prins Hendrikstraat in Drunen een 23-jarige man uit die plaats bekeurd omdat hij in het openbaar alcohol nuttigde. Toen de man daarvoor werd bekeurd, beledigde hij de politiemensen. Ook hiervoor kreeg de man vervolgens een proces-verbaal.

TE VEEL GEDRONKEN

Vught - In de nacht van vrijdag op zaterdag, even voor 03.00 uur, werd op de Rijksweg A2 onder Vught een 23-jari9ge man uit de Oekraïne bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 5 uur.

MAN AANGEHOUDEN

Boxtel
- In de nacht van vrijdag op zaterdag werd gemeld dat vanaf de Markt in Boxtel een fiets werd gestolen. Naar aanleiding hiervan troffen politiemensen op het Ursulinepad in Boxtel een 38-jarige man met de fiets. De man werd onder hevig verzet aangehouden. Daarbij moest door de politiemensen peperspray worden gebruikt om de man onder controle te krijgen. Ook schold de man de politiemensen uit en beledigde hij hen. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN VOOR HUISVREDEBREUK

Vught

- Zaterdagmiddag is een 30-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden. De man was een woning aan het Salahutuplein in Vught binnen gedrongen en weigerde te vertrekken. De man werd door de ter plaatse gekomen politiemensen aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

MAN ZWAAR GEWOND BIJ ONGEVAL

Uden

- Vrijdagmiddag is een 48-jarige man uit Mill zwaar gewond geraakt bij een ongeval. De man reed op zijn motor over de Industrielaan in Uden. Bij de kruising met vluchtoord kwam hij in aanrijding met een hem tegemoetkomende auto, bestuurd door een 19-jarige man uit Uden. Deze laatste wilde op de kruising linksaf Vluchtoord op rijden. Daarbij zag hij de motorrijder over het hoofd. De man uit Mill is met tal van botbreuken overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen. Zijn 13-jarige dochter die als duopassagier achter op de motor zat raakte licht gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

MAN AANGEHOUDEN VOOR HUISELIJK GEWELD

Veghel

- Vrijdagavond is een 41-jarige man uit Veghel aangehouden. De man bedreigde in hun woning in Veghel zijn zoon en zijn echtgenote. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij later heengezonden.

BOETES

Oss

- Vrijdagmiddag werd op de Spoorlaan in Oss een auto gecontroleerd. Bij die controle bleek dat de 23-jarige bestuurder uit 's-Hertogenbosch nog een bedrag van 773,80 euro aan geldboetes had open staan. Nadat de man had betaald kon hij zijn weg vervolgen.

ILLEGALE VREEMDELING

Heesch

- Zaterdagmorgen even voor 06.00 uur werd gemeld dat in een portaaltje aan de Schoonstraat in Heesch een man lag. Politiemensen troffen daar een 33-jarige Portugees aan. Uit onderzoek bleek dat de man illegaal in Nederland verbleef. Hij zal zo snel mogelijk uit Nederland worden verwijderd.

GEWONDEN BIJ EENZIJDIG ONGEVAL

Sint Agatha

- Vrijdagmiddag zijn een man, 73 jaar, en een vrouw, 59 jaar, uit Cuijk bij een ongeval gewond geraakt. Hert tweetal reed op een bromfiets, bestuurd door de man, over de Liesmortel in Sint Agatha. Doordat de man onwel werd kwam het twee te vallen. Daarbij raakten ze beiden gewond. Ze zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer.